Групу волинських злодіїв-гастролерів затримали на Тернопільщині; Що зміниться в транспорті Луцька після відмови від готівки; П'яний прокурор, який "розсікав" Луцьком на BMW із 7-ма дівчатами та вчинив аварію, досі не поніс покарання; Від удару "Mercedes" опинився на тротуарі: у Луцьку зіткнулись два легковики, рух вулицею ускладнений; Повідомили деталі отруєння у луцькому РЦ "Промінь"; На Волині затримали "смотрящого" злочинної групи "Чечена" та його спільника – такими були головні новини Волині 21 листопада.

Читайте також: На Волині під час затримання наркобанди злочинець поранив ножем поліцейського

Групу волинських злодіїв-гастролерів затримали на Тернопільщині (фото, відео)

На Тернопільщині було затримано чотирьох осіб з Волині. Їх підозрюють у вчинені серії крадіжок. Злодіїв взяли з купою речових доказів, адже саме тоді вони поверталися з чергової "справи".

Приватний будинок у селі Кам’янки, що на Підволочищині, став останнім об’єктом збагачення гастролерів. Серед білого дня, розбивши віконну шибу, зловмисники проникли до чужого помешкання і винесли звідти ювелірні прикраси та готівку на суму понад 120 тисяч гривень. Усі речові докази поліцейські вилучили.

Що зміниться в транспорті Луцька після відмови від готівки

Крім безготівкової оплати за проїзд нові системи валідації дозволять відстежувати дотримання перевізниками графіків руху громадського транспорту, бачити точну картину того, скільки маршруток вийшли на рейси, чи на кожній зупинці автобуси здійснили зупинку тощо.

Про це йдеться на сторінці першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада у фейсбуці.

"Така точна інформація – це не тільки вимога часу, але і необхідність, без якої неможливі будь-які зміни чи розвиток сфери громадського транспорту", – йдеться в дописі.

П'яний прокурор, який "розсікав" Луцьком на BMW із 7-ма дівчатами та вчинив аварію, досі не поніс покарання (відео)

Влітку цього року інформаційний простір області облетіла новина про волинського прокурора, який вночі катався із дівчатами по місту та врізався у газорозподільник. Минули місяці, а чоловік так і не поніс покарання. Поліція каже – його там не було. Однак, свідки події розповідають зовсім інше.

Один зі свідків каже: "Я бачив на власні очі, як прокурор зривав номери зі своєї автівки, щоб не могли ідентифікувати люди, що це автомобіль саме прокурора. Він намагався усіма способами знищити докази".

Нагадаємо, волинський прокурор Тарас Гуцуляк у липні цього року спричинив ДТП: катався у нетверезому стані з дівчатами у салоні, не впорався з керуванням та врізався у газорозподільник. Далі чоловік викликав свого брата, який і взяв вину на себе.

Читайте також: У місті на Волині п'яний раніше судимий молодик підрізав чоловіка

Від удару "Mercedes" опинився на тротуарі: у Луцьку зіткнулись два легковики, рух вулицею ускладнений (фото)

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів.

Дтп трапилася сьогодні, 21 листопада на вулиці Чернишевського близько 11.00. Як зазначають очевидці, автомобіль "Opel" допустив зіткнення із легковиком "Mercedes", від чого останнього викинуло на тротуар.

Автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень.

Повідомили деталі отруєння у луцькому РЦ "Промінь"

За фактом отруєння відвідувачів в одному із закладів РЦ "Промінь" поліція розпочала кримінальне провадження.

20 листопада, до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про групове захворювання на гостру кишкову інфекцію та госпіталізацію до обласної інфекційної лікарні сімох людей. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Читайте також: Розшукали психічно хворого волинянина, який зник майже місяць тому (фото)

На Волині затримали "смотрящого" злочинної групи "Чечена" та його спільника

На Волині сьогодні затримали лідера злочинної групи на прізвисько "Чечен" та одного з її учасників, які за гроші намагалися "кришувати" бізнесменів, а у випадку відмови тиснули на них та їх членів сімей психологічно та нищили майно.

Про це сьогодні, 21 листопада, повідомив керівник обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції Юрій Крошко під час спільного брифінгу за участю керівництва обласної поліції та прокуратури, – повідомляє пресслужба Управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

Як розповів Юрій Крошко, упродовж кількох місяців правоохоронці документували та збирали докази, які б давали обґрунтовані підстави для затримання лідера злочинної групи разом з її найактивнішими учасниками, а також повідомлення їм про підозру.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook