Ігор Палиця переміг на виборах до парламенту в Луцьку – 100% бюлетенів опрацьовано; посадовицю Луцької міськради "взяли" на чималому хабарі; у Луцьку сталась аварія, 7-річну дитину госпіталізували; у Луцьку п'яні чоловіки знущалися з 8-річного хлопчика – такими були головні новини Волині у понеділок, 22 липня.

Читайте також: Розшукали небезпечного злочинця, котрий втік з-під варти у Луцьку (фото)

Ігор Палиця переміг на виборах до парламенту в Луцьку – 100% бюлетенів опрацьовано

На одномандатному виборчому окрузі №22, у місті Луцьк, опрацьовано 100% бюлетенів. Впевнену перемогу здобув самовисуванець, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Конкуренцію йому склав кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" Сергій Пісачук.

Інші учасники парламентських перегонів не змогли набрати навіть 10%.

Читайте також: Що відомо про прокурора, який у Луцьку протаранив газовий розподільник на BMW із 7-ма дівчатами

Посадовицю Луцької міськради "взяли" на чималому хабарі 

У місті на Волині, 22 липня, посадовицю Луцької міськради було викрито на одержанні 1 000 доларів США неправомірної вигоди.

Під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області за оперативного супроводження УСБУ працівниками Горохівського відділу поліції ГУНП 22 липня 2019 року викрито головного спеціаліста одного з відділів департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради, яка вимагала та одержала неправомірну вигоду в розмірі 1 000 доларів США від учасника АТО за сприяння в отриманні компенсації на житло.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте також: Луцькі патрульні затримали водія з купою наркотиків

У Луцьку сталась аварія, 7-річну дитину госпіталізували

У Луцьку на вулиці Набережній зіткнулись два автомобілі. Внаслідок аварії постраждала 7-річна дівчинка.

Дорожньо-транспртна пригода сталась у неділю, 21 липня, о 14 годині.

Поліцейські попередньо встановили, що 44-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем Daewoo Lanos допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Matiz, котрий зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом пропустити перехожих. За кермом Daewoo Matiz перебувала 28-річна лучанка.

У ДТП тілесні ушкодження одержала 7-річна пасажирка автомобіля Daewoo Matiz. Її госпіталізували.

Читайте також: Стало відомо, через що сталась смертельна аварія зі "швидкою" на Волині

У Луцьку п'яні чоловіки знущалися з 8-річного хлопчика

У Луцьку невідомі п'яні чоловіки познущались з 8-річного хлопчика.

Інцидент трапився у неділю, 21 липня, у дворі однієї з багатоповерхівок в Луцьку. 

"Мій син (8 років) разом з другом гойдався на гойдалці. До них підійшли три п'яних чоловіка та почали їх разгойдувати ще сильніше. Хлопці дуже злякалися та просили цього не робити та почали просити зупинити це знущання, але ці три "людини" навпаки розгойдали до такої сили, що моя дитина впала з найвищої точки спиною на асфальт (трохи присипаний піском). Після чого вони не залишилися допомогти дитині, а злякавшись побігли додому. 

Дитина продовжувала лежати, добре я зателефонувала (як почула серцем щось недобре). Приїхала поліція і "швидка" допомога. Дякувати, що друг не розгубився і впізнав цього покидька, а цей чоловік 35-40 років був досить нормальної зовнішності, але брехав до останнього. Казав, що він взагалі сьогодні не виходив на вулицю, а потім знайшовся ще свідок і нарешті поліція забрала його до відділку. Сподіваюсь, що він дійсно понесе покарання", − пише мама потерпілої дитини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook