У Луцьку на пішохідному переході авто збило людину з дитиною у візочку, є постраждалі (фото), Бурштинова справа: обшуки на "Ягодині" та яка митниця наступна на рейд (документ), У Луцьку підвищили вартість проїзду в маршрутках, На луцькому авторинку автівка наїхала на паркувальника, у чоловіка розтрощена нога (фото), На Волині від укусу змії чоловік опинився в реанімації – такими були головні новини Волині у четвер, 23 травня.

Читайте також: Повідомили деталі аварії на луцькому авторинку (відео)

Бурштинова справа: обшуки на "Ягодині" та яка митниця наступна на рейд (документ)

22 травня військова прокуратура проводила слідчі дії на митному посту "Ягодин". Зокрема, проводились обшуки в начальника митного посту "Ягодин" Волинської митниці ДФС Олександра Оникійчука, ймовірно причетного до побиття журналістів ТРК "Аверс".

У Луцьку підвищили вартість проїзду в маршрутках

У Луцьку повідомили про підвищення вартості проїзду у автобусах міського маршруту.

Тепер за проїзд у автобусах міського маршруту треба буде платити шість гривень. Учням луцьких шкіл вартість проїзду, своєю чергою, підвищили до трьох гривень.

Виконувач обов’язків директора департаменту економічної політики Костянтин Патракеєв розповів, що до міськради щодо підвищення тарифів із підготовленими розрахунками звернулися перевізники, зокрема ПП "АТП № 1", ТзОВ ВТП "Санрайз", ПАТ "Луцьке АТП 10701" і Луцьке підприємство електротранспорту.

Читайте також: На Волині дві жінки намагались пограбувати пенсіонерку (відео)

На луцькому авторинку автівка наїхала на паркувальника, у чоловіка розтрощена нога (фото)

У Луцьку на вулиці Єршова на авторинку трапилась дорожньо-транспортна пригода.

За словами свідків, водій на Fiat Doblo наїхав на паркувальника.

Як розповів водій автомобіля Fiat Микола, він хотів припаркуватись, а паркувальник йому в цьому заважав. Після цього водій вирішив зманеврувати, та травмував паркувальника.

Чоловіка-паркувальника забрала швидка. Його колеги, які були свідками, розповіли , що паркувальник не кидався під автівку, а водій зробив різкий ривок і травмував колегу.

На Волині від укусу змії чоловік опинився в реанімації

26-річний волинянин став жертвою укусу змії.

Житель одного з сіл Ратнівщини пішов у ліс полювати на гадюк та вужів. Біля водойми зловив три змії. Четверта ж вкусила чоловіка за ногу. 

Потерпілий сам собі наклав джгут, залишив записку о котрій годині це сталось, і викликав швидку. 

Читайте також: Встановили особу чоловіка, якого знайшли у відстійнику з нечистотами неподалік Луцька

У Луцьку на пішохідному переході авто збило людину з дитиною у візочку, є постраждалі (фото)

У Луцьку на вулиці Винниченка, навпроти прокуратури автомобіль здійснив наїзд на людину з дитиною, яка знаходилась в дитячому візочку.

Як повідомляють очевидці, аварія трапилася близько 18.00.

Автомобіль синього кольору здійснив наїзд на людину, яка переходила дорогу по "зебрі" разом з дитиною, яка була у візочку.

Opel на пішохідному переході наїхав на жінку з двома малолітніми дітьми.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook