На Волині на території ресторанного комплексу втопилася 17-річна дівчина, Знайшли тіло молодика з Вараша, який потонув під час відпочинку на Волині, У Луцьку викрали авто (фото), У Луцькому районі зникла ще одна неповнолітня дівчина (фото) – такими були головні новини Волині у понеділок, 24 червня.

Читайте також: Волиняни можуть потрапити до парламенту від партії Бойка-Медведчука (список)

Знайшли тіло молодика з Вараша, який потонув під час відпочинку на Волині

22 червня у Нововолинську на міському озері знайшли тіло 26-річного Михайла Демидчика із міста Вараш Рівненської області, який зник ще 16 червня, біля ставка.

Нагадаємо, 26-річний хлопець з Рівненської області, приїхав у Нововолинськ на роботу для будівництва торговельного центру у четвер, 13 червня, а у неділю, 16-го червня, на свято Трійці, він разом із компанією вирішив відвідати місцевий ставок.

У Луцьку викрали авто (фото)

У суботу, 22 червня, до Луцького відділу поліції із заявою звернувся мешканець обласного центру.

Він повідомив, що напередодні ввечері на вулиці Набережній невідомий зловмисник викрав його автомобіль "Volkswagen Golf 4". Сума завданих збитків становить понад 120 тис. грн, інофрмує поліція Волині.

У той же день співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння цього злочину жителя райцентру Рожище. Поліцейські з’ясували, що 21-річний зловмисник незаконно заволодів транспортним засобом заявника та під час руху на вулиці Ковельській в Луцьку на швидкості з’їхав із дороги в кювет. Автомобіль правопорушник залишив на місці пригоди й втік.

У Луцькому районі зникла ще одна неповнолітня дівчина (фото)

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Войтюк Анастасії Антонівни, 29 січня 2003 року народження, жительки села Зміїнець Луцького району.

Сьогодні, 24 червня, до поліції звернувся дідусь неповнолітньої. За його словами, Войтюк Анастасія Антонівна в п’ятницю, 21 червня, пішла з дому та не повернулася, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Читайте також: У Луцьку на 7-річну дитину накинулися собаки

На Волині на території ресторанного комплексу втопилася 17-річна дівчина

24-го червня на водоймі в ресторанному комплексі "Три бобри" втопилася 17-річна дівчина.

Як повідомили в Іваничівському відділі поліції, зранку компанія приїхала відпочивати. Дівчина пішла купатися і один із друзів помітив, що вона тоне. Хлопець взявся рятувати подругу, але так як сам не вмів плавати, почав тонути.

Витягнути з водоймища утопаючих кинувся інший хлопець, однак дівчину врятувати не вдалося.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook