Закриті бари, ресторани, спортзали: у "Слузі народу" готують для Волині черговий жорсткий карантин; Скільки виборців проголосувало на Волині: ЦВК назвала явку у регіонах; У Луцьку зґвалтували школярку; По 3 тисячі доларів та помста фізичною розправою: як чоловік Юлії Вусенко відкуповувався від в'язниці; П'ять смертей та понад 200 нових випадків інфікування за добу: ситуація з коронавірусом на Волині; У Луцьку біля виборчої дільниці проводять опитування від Зеленського; На Волині автомобіль "Волиньобленерго" потрапив в аварію; У місті на Волині на дільниці скриньку для голосування встановили під камерою відеонагляду; На Волині помер відомий лікар-онколог; У Луцьку нацгвардійці затримали агресивного та п'яного чоловіка – такими були головні новини Волині 25 жовтня.

Читайте також: Повідомили, як голосували волиняни, які через коронавірус перебувають на самоізоляції

Закриті бари, ресторани, спортзали: у "Слузі народу" готують для Волині черговий жорсткий карантин

Депутати від президентської партії "Слуга народу" готують чергове "покращення" для жителів Волинської області – вони збираються знову ввести тотальний жорсткий карантин по всій області.

Як повідомив Інформаційному ресурсу "Під Прицілом" один із помічників народного депутата від "Слуги народу", всі ці дії мають у собі певний підтекст:

У містах, населення яких більше 75 тисяч, де передбачається другий тур виборів, ввести жорсткий карантин.

Так, йде мова про те, аби у тих містах Волинської області, де можливий другий тур місцевих виборів, знову заборонити роботу усіх закладів громадського харчування, спортзали та все інше, аби потім потенційні кандидати від "Слуги народу" у тих містах, якщо такі пройдуть до другого туру, звернуться до Уряду із негайною вимогою скасувати карантинні обмеження та дозволити підприємцям малого та середнього бізнесу можливість працювати у звичному режимі. Таким чином цей кандидат отримає велику підтримку та подяку від виборців у вигляді перемоги на місцевих виборах.

Скільки виборців проголосувало на Волині: ЦВК назвала явку у регіонах

Найменшу явку на місцевих виборах, що відбуваються 25 жовтня в Україні, станом на 13:00 зафіксовано в Чернівецькій та Івано-Франківській областях, де вона становить 14%, повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на сайт Центральної виборчої комісії.

Натомість максимальна явка зафіксована в Одеській області (без урахування обласного центру) – 26%. У Волинській області вона становить 17%.

Читайте також: Поліція перевіряє інформацію про зґвалтування 16-річної лучанки

У Луцьку зґвалтували школярку

У Луцьку на території одного із СТО зґвалтували неповнолітню дівчину. Подія сталася 19 жовтня пізно ввечері. Як відомо, чоловік вступив у статеві відносини з ученицею 9-го класу. Дівчинка – жителька Луцька.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що 14-річна дівчина зверталась у лікарню за медичною допомогою, лікарі вже, своє чергою, звернулися у правоохоронні органи з відповідною заявою.є

По 3 тисячі доларів та помста фізичною розправою: як чоловік Юлії Вусенко відкуповувався від в'язниці

Колишній чоловік Юлії Вусенко, очільниці обласного осередку партії "Європейська Солідарність" на Волині – Дмитро Вусенко, через словесну сутичку випустив 8 куль з пістолета у бійця АТО та його товариша. Опісля, чоловік намагався відкупитися від в'язниці, пропонуючи потерпілим гроші та погрожуючи фізичною розправою.

Нагадаємо, що у травні цього року Дмитро Вусенко з подругою та товаришем проходив поблизу ТРЦ "Промінь", коли на їхньому шляху трапилися двоє хлопців, один з яких – ветеран війни на Сході України. Дмитро попросив у них цигарку, хлопці пригостили, проте на повторне прохання – відмовили. Через що, виникла словесна сутичка, яка переросла у шарпанину, у якій Вусенко дістав травматичний пістолет та випустив вісім куль у хлопців. Крім того, бійцю АТО Вусенко вибив зуби. Опісля Дмитро зі своєю компанією втік з місця пригоди.

Читайте також: Скільки лучан проголосувало на місцевих виборах станом на 13-ту годину

П'ять смертей та понад 200 нових випадків інфікування за добу: ситуація з коронавірусом на Волині (статистика)

За останню добу на Волині зареєстрували 211 нових випадків захворювання на COVID-19. Одужали за добу 29 осіб. П’ять випадків хвороби завершилися летально (м. Луцьк – 3, м. Нововолинськ – 1, Луцький район – 1). 

Нові випадки захворювання за добу виявили: м. Луцьк – 31, м. Нововолинськ – 17, Володимир-Волинський район – 32, Горохівський район – 9, Іваничівський район – 5, Камінь-Каширський район – 15, Ківерцівський район – 22, Ковельський район – 19, Локачинський район – 4, Любомльський район – 9, Луцький район – 9, Маневицький район – 12, Ратнівський район – 8, Рожищенський район – 12, Старовижівський район – 3, Турійський район – 4.

У Луцьку біля виборчої дільниці проводять опитування від Зеленського

Сьогодні, 25 жовтня, у день виборів до місцевих органів влади, біля виборчої дільниці у місті Луцьк помітили людей, які проводять всеукраїнське опитування, ініційоване президентом України Володимиром Зеленським. Про це інтернет-виданню "Під прицілом" повідомляють очевидці.

Зокрема, на виборчій дільниці № 071043, яка знаходиться у Луцьку на вулиці Потапова, 30 (приміщення "Луцького НВК №9") помітили осіб, які проводять опитування від президента.

Читайте також: На Волині неповнолітня дівчина пішла з дому

На Волині автомобіль "Волиньобленерго" потрапив в аварію (фото)

Сьогодні, 25 жовтня, на автодорозі Ковель-Луцьк, неподалік села Любитів Ковельського району, трапилася дорожньо-транспортна пригода. 

За їх словами, зіштовхнулися два автомобілі, один з них належить ПрАТ "Волиньобленерго".

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

У місті на Волині на дільниці скриньку для голосування встановили під камерою відеонагляду (відео)

На дільниці №070993 у місті Ковелі скринька для голосування частково потрапляє в поле огляду камери відеоспостереження приміщення.

На дільниці голосування відбувається у навчальному закладі – гімназії, де у вестибюлі встановлена камеру. Тож одна зі стаціонарних виборчих скриньок встановлена таким чином, що потрапляє в кут огляду камери відеоспостереження, розміщеної поблизу.

Пристрій працює, а зображення із камери, за словами спостерігача ОПОРИ, транслюється на монітор, поблизу якого перебуває охоронниця школи.

Читайте також: На Волині велосипедист потрапив під колеса автомобіля (відео)

На Волині помер відомий лікар-онколог

25 жовтня колектив КП "Волинський обласний медичний центр онкології" спіткала трагічна звістка. На 90-му році життя пішла у вічність знана на Волині людина, багаторічний завідувач хірургічним відділенням, хірург-онколог Шабелянський Віктор Борисович. Про це повідомляють на сторінці медзакладу у Facebook.

Шабелянський Віктор Борисович народився 26.10.1930 року у місті Одеса в сім’ї лікарів. Після закінчення школи, а в подальшому – з відзнакою Львівського державного медичного інституту в 1954 р. був направлений на роботу хірургом у місті Гурьєв, Республіка Казахстан. Саме там він набув перші навички хірургії і сформувався як лікар.

У Луцьку нацгвардійці затримали агресивного та п'яного чоловіка

23 жовтня близько 21:45 год. під час охорони громадського порядку по проспекту Соборності у Луцьку піший патруль гвардійців військової частини 1141 затримав чоловіка, що порушував громадський порядок.

Громадянин 1997 року народження, перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп’яніння, проявляв агресивні дії до дівчини, що стояла поруч, нецензурно виражався та курив у невстановленому місці. Чоловік не реагував на зауваження військовослужбовців, поводився агресивно, у зв’язку з чим було прийнято рішення застосувати до нього кайданки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook