"Відморожений на всю голову": скандальний активіст відзначився цинічною заявою про смерть молодого лучанина; У селі на Волині повісився чоловік; Повідомили, в яких медзакладах Луцька виявили хворих на COVID-19 працівників; У Луцькому районі посилять карантин: Україну знову поділили на зони; Повідомили деталі про померлих від коронавірусу на Волині; Під час ремонту на лучанина впав автомобіль, чоловік − у важкому стані; На Волині розшукали чоловіка, який втік з реабілітаційного центру; У районі на Волині розпочали ремонт дороги, рух транспорту частково обмежений; "Хочу відновити частину історії": бразилець розшукує своїх рідних на Волині – такими були головні новини Волині 25 вересня.

Читайте також: В автівці відірвало колеса: троє п'яних молодиків "влетіли" в електроопору у Луцьку (фото)

"Відморожений на всю голову": скандальний активіст відзначився цинічною заявою про смерть молодого лучанина

Скандально відомий луцький активіст Ігор Левчук, який ревно бореться за збереження історичної спадщини міста, вкотре ганебно опустився в очах лучан. Від так, чоловік опублікував у своїй групі "Збережемо древній Лучеськ" у Facebook пост про померлого напередодні працівника Луцької муніципальної варти.

Нагадаємо, нещодавно після тривалої боротьби з важкою хворобою помер працівник департаменту муніципальної варти – інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Оксенюк Роман Сергійович.

Проте, недоактивіст Ігор Левчук на широкий загал написав те, що смерть молодого хлопця – це ніщо інше, як "розплата" за "руйнацію" гадючника, який розвели під мурами Луцького замку – Старого ринку. Що прокльони та сльози базарників "зробили свою справу" і таким чином молодий чоловік поплатився за все скоєне.

У селі на Волині повісився чоловік

У селі на Волині чоловік вкоротив собі віку. Трагедія трапилася у селі Заячиці Локачинського району.

Чоловіка, 1973 року народження, виявили повішеним на рулі мотоблоку за місцем проживання. Як повідомляють джерела, померлий протягом кількох років зловживав спиртними напоями.

Інформацію підтвердили в пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що повідомлення у правоохоронні органи надійшло 23 вересня о 23:50.

Читайте також: Ігор Палиця назвав умову для об'єднання на місцях з іншими партіями

Повідомили, в яких медзакладах Луцька виявили хворих на COVID-19 працівників

Повідомили, в яких медичних закладах Луцька виявили хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 працівників.

За підсумками третього кварталу 2020 року до Луцького міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області роботодавцями надано 338 повідомлення про нещасний випадок/гостре професійне захворювання (отруєння), з них 39 повідомлень про нещасні випадки, з них 8 – нещасних випадків із смертельним наслідком, 298 повідомлень про гостре професійне захворювання (отруєння) та 2 випадки гострого професійного захворювання, в яких постраждало 339 працівників. За результатами розслідувань нещасних випадків 33 нещасні випадки пов’язані з виробництвом та складені акти за формою Н-1/П, 6 нещасних випадків знаходяться на стадії розслідування, повідомляється на сайті міської ради.

У Луцькому районі посилять карантин: Україну знову поділили на зони

В Україні 28 вересня почне діти нове епідемічне зонування. Згідно з ним на Волині побільшає територій, віднесених до "помаранчевої" зони. Про це стало відомо під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 24 вересня, повідомив у фейсбуці міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

До помаранчевої зони: міста Володимир-Волинський та Нововолинськ, Володимир-Волинський та Луцький район Волинської області.

Читайте також: Поблизу луцької автостанції сталась ДТП, рух − ускладнено (фото)

Повідомили деталі про померлих від коронавірусу на Волині

За останню добу на Волині зареєстровано 127 нових випадків захворювання на COVID-19. На жаль, врятувати не вдалось трьох людей. Про це йшлося під час онлайн-брифінгу у Волинській облдержадміністрації, сьогодні, 25 вересня.

Як повідомила заступник директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка, померлим було 88 років, 71 рік і 61 рік, мешканці Горохівського, Рожищенського та Турійського районів.

У померлих були наявні важкі супутні захворювання.

Під час ремонту на лучанина впав автомобіль, чоловік − у важкому стані

У Луцьку під час ремонту на чоловіка впав автомобіль, його з численними травмами госпіталізували. Подія трапилася вчора, 24 вересня, у Луцьку на вулиці Зв’язківців.

На чоловіка, 1963 року народження, місцевого житель Луцька, під час ремонту автомобіля "ДАФ" трапилось падіння його із домкрата. Чоловік знаходився під кузовом машини.

Внаслідок цього останній отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом ребер з обох сторін та закритий пневмоторакс.

Читайте також: Від удару авто перекинулось: у Луцьку неповнолітній юнак потрапив в аварію (фото)

На Волині розшукали чоловіка, який втік з реабілітаційного центру

Співробітники поліції встановили місцезнаходження безвісти зниклого Остапчука Анатолія Дмитровича. Про це повідомляє Іваничівське відділення поліції у Facebook.

Жодних протиправних дій щодо нього не скоєно. Загрози його життю та здоров’ю не має.

У районі на Волині розпочали ремонт дороги, рух транспорту частково обмежений

На автошляху Т-03-08 стартував ремонт ділянки Камінь-Каширський – Видерта. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області у Facebook.

Ще на одній територіальній автомобільній дорозі в межах Камінь-Каширського району розпочались ремонтні роботи. Приступили до відновлення автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – (Р-14) на ділянці від районного центру до села Видерта", – йдеться у повідомленні.

Ремонтні роботи передбачають влаштування нового асфальтобетонного дорожнього покриття на проїзній частині та з’їздах з дороги, облаштування заїзних кишень і посадкових майданчиків, заміну та встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.

Читайте також: "Штрафи та плинність кадрів": на Волині пояснили наслідки неофіційного працевлаштування

"Хочу відновити частину історії": бразилець розшукує своїх рідних на Волині (фото)

Бразилець Андре з українським корінням розшукує частину своєї родини, яка залишилася в Україні. Про це іноземець написав на своїй сторінці у Facebook.

Андре зазначає, що його прадідусь Микола Козел (Nikolau Koziel) і прабабуся Тетяна Козел (Тatiana Koziel) жили у селі Смідин, яке розташоване за 55 кілометрів від міста Ковель і переїхали до Бразилії приблизно у 1935 році.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook