Земельні ділянки, елітні автівки та садиби: як і на що живуть звичайні волинські митники; "Іншого виходу в мене не було": у Луцьку повісився 94-річний дідусь; На Волині пес пошматував 5-річну дитину; Пасажирка випала із автобуса, який їхав з Луцька на Рівненщину; На Волині співмешканець-педофіл ґвалтував 11-річну дитину − такими були головні новини Волині та Луцька в середу, 26 червня.

Читайте також: Під Луцьком − кривава ДТП, тролейбус збив мотоцикліста (фото)

Земельні ділянки, елітні автівки та садиби: як і на що живуть звичайні волинські митники (фото, відео)

Десятки земельних ділянок, численні автомобілі, просторі садиби, десятки та сотні тисяч готівки в національній та іноземних валютах – статки волинських митників неабияк вражають.

Так, із нагоди Дня митної служби України, яке традиційно відзначають 25 червня, вирішили показати, як і за що живуть звичайні працівники Волинської митниці ДФС.

До уваги читачів – задекларовані статки і відзняті об’єкти нерухомості двох рядових митників із Волині.

Землі, садиба й автомобілі – за зарплату

Завідувач сектору митного оформлення митного поста "Ягодин" Микола Хурсяк разом із дружиною обзавівся шістьма земельними ділянками, житловим будинком на 231 кв. м, двома автомобілями та понад півмільйона гривень готівкою. Єдиний офіційний дохід сім’ї становлять зарплати.

Відзначимо, що в результаті службового розслідування інциденту з контрабандою 1,5 тонни бурштину до Польщі Миколі Хурсяку та іншим 11 працівникам Волинської митниці у 2016 році оголосили догану за неналежне виконання посадових обов’язків.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Свавілля на Ягодині: українець залишився без машини через неадекватні дії митниці

"Іншого виходу в мене не було": у Луцьку повісився 94-річний дідусь

94-річний лучанин скоїв самогубство через хвороби, які не давали йому нормально жити.

Повідомлення в поліцію надійшло 25 червня

На вулиці Гордіюк, у Луцьку, син виявив повішеним батька, 1926 року народження.

На місці події знайшли передсмертну записку потерпілого, в якій він просить нікого не звинувачувати у смерті, адже винні – його хвороби. Практично, не міг пересуватись навіть по квартирі, тому й вчинив повішання.

Чоловік останні роки страждав на атеросклероз, рак прямої кишки, варикоз, аденому простати, хронічний гастрит і бронхіт та ще й був глухим.

Практично, не міг пересуватись навіть по квартирі, тому й вчинив повішання.

"Іншого виходу в мене не було", – йдеться в записці.

Читайте також: У Луцьку п'яний атовець намагався повіситись (фото відео)

На Волині пес пошматував 5-річну дитину

В одному із сіл Волині собака напала та жорстоко покусала маленьку дівчинку.

Трагічний інцидент стався у селі Зміїнець, яке входить до Княгининівської ОТГ неподалік Луцька.

Про це у Facebook написав активіст і волонтер Олег Бондарук

"В сусіда з прив’язі зірвався пес і бігав по ближніх вулицях, виявляючи агресію до інших собак. І в результаті покусав дівчинку приблизно п’яти років. Рвані рани на голові і прокусана рука", – зазначив Бондарук.

"Власники собак, звертаю вашу увагу! Виховуйте ваших домашніх тварин і соціалізуйте. В таких випадках саме ви будете відповідати перед законом!" – додав він.

Читайте також: На Волині в озері пес накинувся на дитину (фото)

Пасажирка випала із автобуса, який їхав з Луцька на Рівненщину

У селі Маслянка Млинівського району о пів на десяту ранку, 25 червня, з салону автобуса "Луцьк-Бокійма" під час його руху випала пасажирка. 

Пенсіонерку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійною раною тім’яної ділянки голови доставили до лікарні.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що розрахувавшись за проїзд та проїхавши в автобусі кількасот метрів, 63-річна жінка взялася за ручку дверей, які в той момент відчинилися. Пасажирка впала на проїзну частину, після чого водій транспортного засобу одразу зупинився та викликав медиків і поліцію. 

Відомості за цим фактом зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Після проведення перевірки прийматиметься відповідне рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Читайте також: Доставка потягом: контрабандисти хотіли переправити з Волині до Польщі 7 тисяч пачок сигарет (фото)

На Волині співмешканець-педофіл ґвалтував 11-річну дитину

Волинська поліція розпочала кримінальне провадження за заявою матері про зґвалтування малолітньої дитини.

25 червня до поліції із заявою про зґвалтування співмешканцем її 11-річної доньки звернулася 40-річна жителька області, повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

Заявниця повідомила, що під час її перебування за кордоном 39-річний співмешканець неодноразово вчиняв дії сексуального характеру стосовно її малолітньої доньки.

Поліцейські одразу ж доставили зловмисника до відділу поліції. За фактом вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 14 років слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального процесуального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні та перевіренні всі обставини кримінального правопорушення.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до 15 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook