У Хрінниках втопився волинянин, батько трьох дітей; Головою в дно: на ставку поблизу Луцька травмувався молодий чоловік; На Волині знову зросла кількість хворих на COVID-19, вже − 2228 випадків, − РНБО; У ФК "Волинь" виявили ще одного хворого на COVID-19; У центрі Луцька на автівку впало дерево − такими були головні події Волині та Луцька у неділю, 28 червня.

Читайте також: Поблизу міста на Волині трапилася потрійна ДТП, а за 500 метрів − ще одна аварія (фото)

У Хрінниках втопився волинянин, батько трьох дітей

27 червня, між 17 та 18 годинами на Хрінниківському водосховищі у селі Набережне Демидівського району Рівненщини втопився 27-річний чоловік.

Він родом з Волині, батько трьох маленьких дітей.

На Хрінниківське водосховище приїхав з товаришем. Сам на човні поплив рибалити.

Як зник волинянин, ніхто не зауважив. На сполох люди забили, коли побачили його порожній човен прибитий течією до берега. Припускають, що рибалка випав з нього.

Від учорашнього вечора на місці події працюють рятувальники-водолази.

Читайте також: Тіло шукали всю ніч: неподалік Луцька потонув 7-річний хлопчик

Головою в дно: на ставку поблизу Луцька травмувався молодий чоловік (фото)

У селі неподалік Луцька травмувався чоловік, стрибаючи у водойму. Про це у соцмережі Facebook повідомив Ваня Марчук.

"Скільки людям не говори − не пиши, а все рівно результат один і той самий − стрибнув і головою в дно. Сталось це у селі Боголюби Луцького району.

Лікарі з "швидкої" сказали, що це сьогодні вже третій такий випадок у них", − йдеться у повідомленні.

Читайте також: Виявили збудник хвороби: на Центральному пляжі Луцька заборонили купатися (відео)

На Волині знову зросла кількість хворих на COVID-19, вже − 2228 випадків, − РНБО

Головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення захворюваності на COVID-19 у світі та в Україні. 

Згідно даних, на Волині, станом на 28 червня на 09:00 год. виявлено 2228 випадків(+67 за добу) захворювання на небезпечну інфекцію.

Крім того, як зазначається, кількість підозр на COVID-19 на території області зросла до 3901 осіб.

Зафіксовано 60 летальних випадків серед осіб з коронавірусною інфекцією 2019-NCOV та одужали − 693 людей (+2 особи за добу).

Читайте також: У місті на Волині затопило під'їзд багатоповерхівки (відео)

У ФК "Волинь" виявили ще одного хворого на COVID-19

26 червня, одразу по приїзду основної команди після матчу проти "Чорноморця", футбольний клуб "Волинь" провів повторне ПЛР-тестування футболістів, тренерів та персоналу на наявність коронавірусу COVID-19.

Серед результатів обстежень один виявився позитивним – наявність зараження на коронавірус підтвердилося в одного із працівників клубу, повідомили на сторінці ФК "Волинь" у соцмережі Facebook.

"Серед футболістів та тренерського штабу нових випадків зараження не виявлено. Команда у штатному режимі готується до наступного поєдинку: 30 червня о 19:00 в Луцьку "Волинь" зіграє проти київської "Оболоні Бровара", – повідомили в пресслужбі.

"Бажаємо якнайшвидшого одужання зараженим, а також міцного здоров'я усім, аби пандемія, яка поставила "на паузу" увесь світ, нарешті закінчилася. Закликаємо усіх дотримуватися умов карантину, санітарно-гігієчнічних та медичних вимог, адже багато хто уже встиг пересвідчитися, що це не фейк і не жарти", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Волинь та ще 10 областей провалили готовність до ослаблення карантину (перелік)

У центрі Луцька на автівку впало дерево (фото)

У центрі Луцька на автівку впало дерево. Про це "Під Прицілом" повідомили очевидці.

На вулиці Лесі Українки, на центральній площі міста, поблизу магазину WINETIME величезна гілка з дерева впала на кросовер Toyota C-HR.

Автівка зазнала пошкоджень.

Наразі власник транспортного засобу не з'явився.

Нагадаємо, наступного тижня в‘їзд на Театральний майдан буде обмежено повністю. Задля того, аби навести лад з паркуванням на Театральному майдані з боку вул. Градний Узвіз облаштували болард для обмеження в‘їзду автомобільного транспорту на майдан.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook