У ставку на Волині втопився маленький хлопчик; У Луцьку "евакуйовували" хворого із підозрою на коронавірус; Студенти СНУ зустрілися та поспілкувалися із екс–президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі; "Пожежа була досить значна": у Луцьку від вогню врятували дитину та двох жінок; У Луцьку розшукують викрадений автомобіль; На Волині чоловік вчинив самогубство − такими були головні події Волині та Луцька у п'ятницю, 28 лютого.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись три автомобілі (фото)

У ставку на Волині втопився маленький хлопчик

Трагедія сталася у селі Комарове Ратнівського району.

Так, 22 лютого у селі Комарове у ставку, що не був огороджений, втопився хлопчик, 2013 року народження.

Дитину на деякий час залишили без нагляду.

Читайте також: З'явились нові деталі потрійної аварії на Волині, внаслідок якої постраждала жінка (відео)

У Луцьку "евакуйовували" хворого із підозрою на коронавірус (відео)

З луцького залізничного вокзалу медики швидкої евакуювали хворого із підозрою на коронавірусну інфекцію. Така легенда навчань, що сьогодні відбулися у Луцьку.

Лікарі екстреної медицини та інфекційної лікарні відпрацьовували свої дії на випадок виявлення хворого із підозрою на коронавірус.

За легендою навчань, Оксана з чоловіком приїхали потягом із Новоолексіївки. Жінка каже: тиждень тому вона повернулася з Китаю, але проблем зі здоров’ям не помічала. У поїздці Станіславу стало зле. На пероні дружина зателефонувала у швидку. Швидка приїхала на вокзал через сім хвилин після виклику. До пацієнтів, які можуть бути зараженими коронавірусом, медики їдуть у спецодязі, – розповіла лікарка екстреної допомоги Алла Мельничук.

"В нас є спеціальні костюми протиепідеміологічні, які захищають нас від контакту, є рукавички, масочки. І для того, щоб убезпечити хворих, ми надягаємо хворим теж маски", –розповіла лікарка.

Чоловіка оглянули та вирішили госпіталізувати.

Читайте також: На Волині у районній лікарні збережуть два інфекційні бокси для прийому пацієнтів (фото)

Студенти СНУ зустрілися та поспілкувалися із екс–президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі (фоторепортаж)

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі провів зустріч із студентами, науково–педагогічними працівниками та співробітниками Східноєвропейського національного університету.

Зустріч відбулася 27 лютого. Спочатку Міхеіл Саакашвілі провів "живу" бесіду зі студентами та викладачами університету у бібліотеці, де відповідав на усі запитання, які цікавили студентів.

Згодом зустріч продовжилася уже в Центрі культури та до дозвілля СНУ імені Лесі Українки, де політик провів академічну зустріч–лекцію на тему "Реформи України: стан та перспективи".  

"Ми щиро вдячні, пане президенте, що ви знайшли час у своєму щільному графіку відвідати наш університет імені Лесі Українки та провести лекцію для наших студентів і працівників університету", – розпочав захід ректор СНУ Анатолій Цьось та запросив Міхеіла Саакашвілі до слова.

Читайте також: У СНУ відбувся цікавий захід "Кава з ректором", на якому обговорили запровадження дуальної освіти (фото)

"Пожежа була досить значна": у Луцьку від вогню врятували дитину та двох жінок

Трьох людей врятували пожежники у Луцьку.

Як розповіла начальниця відділу УДСНС в області Ірина Варварук, пожежа трапилася у багатоповерховому будинку на Дружби Народів, 10. З її слів, виклик до служби порятунку надійшов о 10.53.

"Об 11.20 пожежа була ліквідована. Пожежа була досить значна. Задіяно чотири одиниці пожежно–рятувальної техніки, це три пожежних автомобілі і одна драбина з якої проводилося гасіння пожежі. На пожежі було врятовано троє людей. З них – двоє жінок і маленька дитина. Дитині приблизно до двох років, її на руках винесли рятувальники", – зауважила вона.

Читайте також: У Луцьку в багатоповерхівці горить балкон (фото/відео)

У Луцьку розшукують викрадений автомобіль (фото)

У ніч на 28 лютого в одному із дворів Луцька викрали автівку "Nissan Rogue". Про це у мережі написав власник авто Вадим Абрамчук.

"Сьогодні вночі моє авто викрали. Учора ввечері я приїхав додому і припаркував авто біля будинку. Все, як зазвичай. Зранку я вийшов з дому і свого авто вже не побачив.

Далі – 102, поліція, кілька годин у відділку, пригадування усіх подій останніх кількох місяців, паніка, вот ето вот всьо", – пише лучанин.

Вадим Абрамчук виклав фото автівки та просить усіх небайдужих допомогти її знайти.

"За іронією долі, фото було зроблене працівником страхової компанії для КАСКО, яке мало б мене захистити у подібній ситуації. Але оформити не встигли. Надії, якщо чесно, мало, але якщо хтось десь побачить схоже авто – підійдіть і погляньте, можливо, впізнаєте авто за однією з ознак: 

 потертість на задньому бампері зліва;

 подряпини на задній правій дверці;

 криво встановлена антена–"акула" (не прилягає щільно до даху).

Читайте також: У голови Волинської ОДА – нова заступниця

На Волині чоловік вчинив самогубство

На Волині у місті Рожище, на вулиці Граничній знайшли повішеним чоловіка.

Його виявила колишня дружина 27 лютого, вона й зателефонувала у поліцію, – про це повідомили у Рожищенському відділенні поліції.

За словами правоохоронців, чоловік 1957 року народження зловживав алкоголем, жив сам.

Його тіло знайшли у підсобному приміщенні. Передсмертної записки він не залишив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook