Тиск та погрози у луцькому "Проліску": як працює адміністрація центру реабілітації, На Волині лісоруба розчавило стовбуром дерева, У луцькому тролейбусі контролер відібрав у дитини учнівський квиток, У Луцьку помер 26-річний ветеран АТО, учасник найгарячіших боїв на ДонбасіНа "Ягодині" викрили "хабарницьку" схему позачергового пропуску вантажівок – такими були головні новини Волині у понеділок, 3 грудня.

Читайте також: ТОП-5: депутат Волинської облради склав список улюблених книг

На Волині лісоруба розчавило стовбуром дерева

У село Муравище Ківерцівського району  27-річний чоловік самовільно пішов до лісу, щоб нарубати дров та через необережність загинув внаслідок падіння стовбура дерева.

За інформацією свідків, внаслідок інциденту смерть настала на місці, адже дерево розчавило загиблому голову.

У луцькому тролейбусі контролер відібрав у дитини учнівський квиток

У Луцьку в тролейбусі № 2 виникла масова сварка пасажирів з контролером, який відібрав у дитини учнівський квиток.

Близько 09:00 у тролейбусі розпочався конфлікт, під час якого підлітки 13-15 років намагалися повернути відібраний учнівський квиток у контролера. Коли конфлікт переріс у гучну сварку все більше людей почало висловлювати свою позицію та заступатися за дітей.

У Луцьку помер 26-річний ветеран АТО, учасник найгарячіших боїв на Донбасі 

У Луцьку 2 грудня помер колишній військовий, ветеран АТО Максим Бабій.

Чоловіку було 26 років, він проживав на бульварі Дружби народів у Луцьку.

Колишній боєць з позивним "Морпєх" воював під час першої хвилі мобілізації у складі 51-ої бригади, пройшов найгарячіші точки.

Причина смерті наразі невідома.

Читайте також: Розшукують 28-річного лучанина за вчинення "криміналу" (фото)

На "Ягодині" викрили "хабарницьку" схему позачергового пропуску вантажівок

Учора, 2 грудня, у міжнародному пункті пропуску "Ягодин" викрито схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду.

Тиск та погрози у луцькому "Проліску": як працює адміністрація центру реабілітації

Скандал у Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю "Пролісок", що знаходиться у місті Луцьк на вулиці Кравчука, 6 набрав несподіваних обертів. На працівників закладу здійснюється тиск та погрози зі сторони адміністрації Центру, зокрема директора та головного бухгалтера.

Так, до редакції "Під Прицілом" звернулись обурені працівники Центру, яким не подобається некоректна поведінка діючого директора та хочуть підтримати колег, які, не витримавши тиску зі сторони керівника, звільняються з посад та розповісти про роботу адміністрації в цілому.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter