Центральний пляж Світязя: місцеві виграють війну у чиновників і бізнесу. А як щодо туристів?, Журналіст назвав суму хабаря потрібну для того, щоб влаштуватися на волинську митницю, Стало відомо, скільки коштуватиме оренда торгової площі на ринках у Луцьку, Фірма волинського нардепа-олігарха в боргах перед компанією "Coca-Cola", Іноземні сліди на Волині або Куди дивиться СБУ? Частина 2 – головні новини Волині середи, 6 червня.

Читайте також: Відома луцька активістка розповіла про "схему" збагачення луцького депутата

Журналіст назвав суму хабаря потрібну для того, щоб влаштуватися на волинську митницю

Після серії корупційних скандалів на Волинській митниці її керівник Віктор Кривицький почав велику чистку кадрів і реструктуризацію митниці.

Прайс на вхід в штат "реформованого" поста "Устилуг" вже озвучений в колах митників. Стартує він з 5 000 доларів за посаду інспектора, 10 000 за посаду старшого інспектора", – пише Євгеній Плінський.

Стало відомо, скільки коштуватиме оренда торгової площі на ринках у Луцьку

Як зазначив директор КП "Луцькі ринки" Ігор Корольчук, наразі під торговими точками 25% ринку. Тож оренду за метр квадратний хочуть зменшити зі 110 до 90,25 гривень.

Фірма волинського нардепа-олігарха в боргах перед компанією "Coca-Cola"

Фірма, співвласником якої є народний депутат з Волині Степан Івахів, "Континіум –трейд" заборгувала іноземній компанії "Coca-Cola" майже чверть мільйона гривень.  Підприємство через суд намагається стягнути кошти.

"Компанія "Coca-Cola" буде робити кроки, а саме звертатися надалі до суду, і надалі стягувати кошти чи майно, які будуть у наявності "Континіум –трейд", – каже представник компанії "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" Маргарита Коєва.

Іноземні сліди на Волині або Куди дивиться СБУ? Частина 2

У попередній нашій публікації ми розповідали про те, як колишній керівник Волинської ОДА Володимир Гунчик допомагав у співпраці кільком "охоронним" фірмам співпрацювати із захисниками "національних інтересів" держави і охороняти бурштиноносні ділянки у кількох поліських районах нашого краю.

Територія родовищ, на яких повинен був відбуватись ЗАКОННИЙ видобуток бурштину КП "Волиньприродресурс", найчастіше впадала в коло інтересів "Безпеки Волині" та "Комбат секюріті", "Голіаф-2009". Саме там безрезультатно боролися з "бурштиновим клондайком" оперативно-слідчі групи СБУ і саме звідти найчастіше виїздили численні лісовози у супроводі камуфльованих машин з екс-бійцями батальйону "Айдар". А постаті керівників цих охоронних фірм давно повинні були зацікавити волинських контррозвідників.

Читайте також: "Сфотографуй себе в грамотку", – лучани обурені жахливою поведінкою маршрутника

Центральний пляж Світязя: місцеві виграють війну у чиновників і бізнесу. А як щодо туристів?

Мешканці села Світязь продовжують боротись з чиновниками та підприємцями за торгівлю на центральному пляжі озера. Місцеві протестують проти дерибану пляжу і встановлення на курортній землі торгівельних точок. Натомість вони підтримують ідею облаштування узбережжя озера Світязь, зокрема, роздягальнями, біо-туалетами, парасольками, смітниками і т. п.

Однак, бюджетних грошей на облаштування не вистачає. Тому влада Шацького району залучила до реалізації проекту бізнес. Підприємцям в замін на співфінансування облагородження пляжу пообіцяли надати землю для торгівельних точок на узбережжі озера Світязь.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter