Автомобіль нападників на автомийці у Луцьку знайшли покинутим на Рівненщині (відео), Голова Волинської ОДА окреслив 3 головних завдання для нового голови Луцької РДА Яковлева, Губернатор Волині назвав головні недоліки нового голови Луцької РДА Яковлева, Журналіст викрив схему збагачення Гройсмана і Кривіцького на Волинській митниці, "Це питання явно просякнуте політикою", – у Луцькраді відповіли на звинувачення атовців – такими були головні новини Волині у вівторок, 6 листопада.

Читайте також: У Луцьку в лікарні повідомили про стан постраждалих у стрілянині на автомийці (відео)

Голова Волинської ОДА окреслив 3 головних завдання для нового голови Луцької РДА Яковлева

Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко представив громадськості нового голову Луцької РДА Тараса Яковлева. Захід відбувся у стінах райдержадміністрації сьогодні, 6 листопада 2018 року.

Губернатор Волині окреслив головні завдання для нового керманича РДА.

"Те, що я почав на Волині – повинно стати основною тезою Вашої роботи. Неправильно, коли органи влади і місцевого самоврядування не дружать. Я схильний з цим боротися. Головні завдання для новоспеченого керівника – забезпечити чесні вибори в ОТГ, працювати над реформою децентралізації та підтримувати порядок в районі", – зазначив Олександр Савченко.

"Я почув першочергові завдання, маю досвід та буду працювати над наповненням бюджету. Всім головам ОТГ та сільських рад – протягую руку дружби, усіх буду підтримувати і допомагати. Також сподіваюся на співпрацю з депутатським корпусом", – зауважив Тарас Яковлев.

Губернатор Волині назвав головні недоліки нового голови Луцької РДА Яковлева

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко назвав головні недоліки новоспеченого очільника Луцької райдержадміністрації Тараса Яковлева.

"Дуже приємно спілкуватися в кабінеті з людиною, яка хоче щось зробити, і говорить це щиро. Значить, він щирий і по житті.

Та мені не подобається, що він у молодому віці не знає англійської мови. Значить, десь ледачий. Це недолік. Розумію ще себе у 60 років, але не розумію, чому він цього не зробив. Це є основним моментом, коли я не хочу брати на роботу людей. Можливо, я помиляюсь, але, здається, в анкеті він також написав, що не знає польської".

Читайте також: У Луцьку "Mercedes" на "бляхах" влетів у маршрутку №107

Журналіст викрив схему збагачення Гройсмана і Кривіцького на Волинській митниці

Журналіст Євген Плінський розповів, за якою схемою відбувалось збагачення очільника уряду Володимира Гройсмана та виконуючого обов'язки заступника Голови ДФС Віктора Кривіцького на Волинській митниці. За його словами, схема стосувалося ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

"Сьогодні Прем'єр Гройсман провів зустріч з силовиками і керівництвом митниці для пошуку вирішення проблеми "євроблях".

І вони таки придумали як очистити країну від них.)

Тільки такий хід, з боку Прем'єра, виглядає як брудне "кидалово" тих, хто чесно заплатив хабара на митниці, частина з яких йшла безпосередньо Володимиру Борисовичу.

Основні  ворота поставок "євроблях" – Волинська митниця, керував якою його ручний вінницький друг Віктор Кривіцький.

"Це питання явно просякнуте політикою", – у Луцькраді відповіли на звинувачення атовців

Нещодавно кілька волинських ЗМІ поширили інформацію про те, що воїни АТО обурені діяльністю міської влади, яка ніби-то ігнорує фінансування програми купівлі житла учасникам АТО. Зокрема, голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олег Кобилинський сказав, що у кабінетах влади думкою учасників АТО повністю нехтують.

"Місто Луцьк – це фактично одне з небагатьох міст, яке реалізує програму придбання житла воїнам АТО та яке фінансує їх в такому обсязі, тому що 8 мільйонів гривень з бюджету міста – це величезні кошти. У міста, окрім придбання житла для атовців, є маса інших потреб: це ремонти навчальних закладів, ремонти медичних закладів, це різноманітні соціальні проекти, тому я вважаю, що це величезні кошти, які виділяє місто. Тому так як ми домовлялись, так ми і фінансуємо цю програму.

Що стосується виділення цих коштів на листопадовій сесії, то я думаю, що це відбудеться пізніше, адже на наступну сесію перерозподілу бюджету не передбачається, а відбудеться це все трішки пізніше.

А ще я думаю, що таким активістам як Олег Кобилинський просто не варто займатися політикою. Питання, яке зараз всіх цікавить найбільше, явно просякнуте політикою", – зазначив Ігор Поліщук.

Читайте також: На Волині затримали авто, яке намагались провезти за підробленими документами

Автомобіль нападників на автомийці у Луцьку знайшли покинутим на Рівненщині (відео)

Нападники на трьох автомобілях зчинили стрілянину на автомийці у Луцьку. Правоохоронці шукали Volkswagen, Skoda та Audi. Одну з автівок знайшли.

Правоохоронці шукають Volkswagen, Skoda та Audi. Самих нападників – близько десяти, вони у розшуку. Внаслідок з'ясування стосунків напередодні у Луцьку одна людина загинула і двоє поранені. За даними поліції, поконфліктували бандитські угруповання. Втікаючи, одного пораненого бандити забрали з собою. Двоє потерпілих опинилися в лікарні в стані середньої тяжкості.

Про загиблого відомо, що це місцевий житель, батько двох дітей. План-перехоплення, оголошений у місті, результату поки що не дав. Одну з машин знайшли у Рівненській області покинутою. "Попередньо інформацію маємо, той, хто стріляв, і той, хто був учасником даного інциденту. Працюємо на те, щоб затримати даних осіб", – розповів начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter