7 грудня, о 07:20 на автошляху М-19 "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблечче", на повороті до с. Рокині, Луцького району сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода.

За попередніми даними, загинула жінка. Вона отримала травми несумісні з життям після зіткнення з автомобілем "Mercedes-Benz". Жінці від удару відірвало ногу.

Читайте також: У Луцьку запланували безліч заходів на Новорічні та Різдвяні свята

На митному пункті пропуску "Ягодин" прикордонники Луцького загону знайшли 320 пачок курива.

Контрабандні сигарети виявили під час оформлення пасажирів поїзда "Київ – Варшава".

Читайте також: Луцький СНУ обиратиме "містера історичного факультету"

Співробітники податкової міліції виявили відразу 3 незаконні заправки на Волині.

В рамках операції "Акциз-2018" співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури області, володіючи оперативною інформацією про нелегальну реалізацію палива, на підставі ухвалу суду провели три огляди в обласному центрі.

Читайте також: У Луцьку ДТП: не розминулись дві автівки

У селі Піща п'яний чоловік викрав авто свого знайомого та врізався в огорожу.

До правоохоронців надійшло повідомлення від жителя с. Піща про те, що в нічний час у дворі будинку був припаркований його автомобіль Ауді, темно-синього кольору, якого взяв знайомий, та не повертає.

Читайте також: Під Луцьком затримали авто з фальшивим "техпаспортом"

Голова Луцької районної ради, кандидат на посаду голови Підгаєцької ОТГ Валентин Приходько та депутат районної ради, кандидат на посаду голови Гіркополонківської ОТГ Вадим Веремчук пов'язують обшуки у своїх помешканнях з виборами та відчайдушними спробами влади накрутити рейтинг БПП на Волині.

Читайте також: На трасі "Луцьк-Ковель" автомобіль злетів у кювет (фото)

У Луцьку чоловік погрожував підірвати один з закладів інтернет-кафе.

Повідомлення про чоловіка, який погрожує підірвати заклад інтернет-кафе, надійшло сьогодні вдень з проспекту Соборності у Луцьку.

Читайте також: У Луцьку на цукровому заводі загорілася вантажівка (відео)

До Дня місцевого самоврядування журналісти вирішили з`ясувати, хто з депутатів Волинської обласної ради є найбільш дисциплінованим, а хто – серед найбільших "прогульників". Адже найперший обов’язок депутатів перед своїми виборцями – відвідувати сесійні засідання і брати активну участь у прийнятті рішень в інтересах тих, хто їх обирав.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter