У селі неподалік Луцька священик УПЦ МП обманом проводить святкове богослужіння; На гучній вечірці волинських бізнесменів, ймовірно, були заражені на COVID-19 гості; Родичі хворої на коронавірус волинянки заразилися COVID-19; Розшук: молода волинянка зникла безвісти; На Волині молодий чоловік проламав череп на підприємстві; На Волині майже у півтора рази зросла кількість хворих та підозр на коронавірус – такими були головні новини Волині 7 квітня.

Читайте також: Дружина волинського футболіста потрапила до лікарні: перші деталі та фото

У селі неподалік Луцька священик УПЦ МП обманом проводить святкове богослужіння

У селі Княгининок Луцького району у храмі Різдва Богородиці УПЦ МП, сьогодні, 7 квітня, у свято Благовіщення проводиться святкова служба. Не зважаючи на всеукраїнський карантин та пандемію коронавірусу, прихожани прийшли на службу до церкви.

Як зазначили місцеві мешканці, служба проходить з обманом, тобто, прихожани храму Різдва Богородиці УПЦ МП поховали свої автівки поблизу будинків інших жителів.

На гучній вечірці волинських бізнесменів, ймовірно, були заражені на COVID-19 гості – ЗМІ

Відомі волинські бізнесмени відгуляли гучну вечірку в честь Дня народження та ймовірно, на святкуванні були присутні люди, котрі мають підозру на захворювання коронавірусною інфекцією.

Близько 50 людей відвідало гучну вечірку з продовженням майже до ранку, яку організували у свій день народження бізнесмени з Володимира-Волинського Микола та Сергій Юнаки. І все б нічого – нехай розважаються на здоров’я… Проте відбулося це 3-го квітня, коли в Україні через спалахи захворювання на коронавірус, був введений карантин і діяли жорсткі обмеження.

Вечірка спочатку відбувалася "на фірмі" Миколи Юнака на окраїні Володимира-Волинського. На неї запросили близько 50 гостей: були присутні бізнесмени з Володимира-Волинського, Нововолинська, Луцька. Серед них також депутати Волинської обласної ради, представники влади місцевих ОТГ.

Читайте також: Волинян покарали за порушення карантину

Родичі хворої на коронавірус волинянки заразилися COVID-19 – ЗМІ

Члени родини хворої на коронавірус жительки села Підгайці, що у  Володимир-Волинському районі отримали підтвердження захворювання на COVID-19.

За інформацією інсайдера, рідні хворої на коронавірус були серед гостей на святкуванні дня народження власника фермерського господарства "Західний Буг" Миколи Юнака у п’ятницю, 3 квітня.

Розшук: молода волинянка зникла безвісти (фото)

На Волині розшукують молоду дівчину, котра зникла безвісти.

Співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області встановлюють місцезнаходження Захарчук Оксани Сергіївни, 24 лютого 1994 року народження, жительки міста Ковеля, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. 

Дівчина, у середу 25 березня пішла з дому та дотепер її місцезнаходження невідоме. 

Читайте також: Повідомили, скільки медиків захворіли на коронавірус на Волині

На Волині молодий чоловік проламав череп на підприємстві

У Горохівській ЦРЛ лікарі надали першу медичну допомогу жителю села Лобачівки, якого доставили з переломом склепінням черепа, забійною раною голови. Після цього молодого чоловіка було скеровано в нейрохірургічне відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

На Волині майже у півтора рази зросла кількість хворих та підозр на коронавірус – РНБО

З'явились нові дані поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у Волинській області та Луцьку.

Головним ситуаційним центром України створено електронну карту поширення захворюваності на COVID-19 у світі та в Україні. 

Згідно даних, на Волині, станом на 7 квітня на 09:00 год, виявлено 34 випадки захворювання на небезпечну інфекцію (станом на 09:00 год. 6 квітня було виявлено 24 випадки).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook