Під час чаркування зловмисник вбив 64-річного волинянина, Волинянка намагалась підкупити прокурора (фото), Суд вирішив не карати волинянку, котра збила матір з сином, На Волині розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому і не повернулась – такими були головні новини Волині у четвер, 8 листопада.

Читайте також: У Луцьку на перехресті "Porsche" врізався у "Москвич"(фото)

Волинянка намагалась підкупити прокурора (фото)

Волинські правоохоронці викрили особу, яка надавала неправомірну вигоду працівнику Ковельської місцевої прокуратури.

Зловмисниця надавала 15 тисяч гривень прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого родичем злочину на менш тяжкий.

Тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких буде вирішуватися питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).

Суд вирішив не карати волинянку, котра збила матір з сином

Рожищенський районний суд закрив кримінальне провадження відносно 19-річної Катерини Калити, котра, керуючи авто, збила на дорозі жінку з 5-річною дитиною.

Нагадаємо, 24 липня 2018 року, у Рожищі, на перехресті вулиці Драгоманова − Шевченка − Незалежності, 19-річна Дарина Калита, керуючи авто, не надала переваги в русі жінці, котра велосипедом перевозила свого сина 5-ти річного сина. В результаті зіткнення дитина отримала травми.

В судовому засіданні дівчина вину у вчинені правопорушення визнала повністю, суду пояснила, що дійсно керувала транспортним засобом та вчинила ДТП.

З матеріалів справи встановлено, що справа до суду надійшла 03.10.2018 року, а 30.08.2018 року була винесена постанова про закриття кримінального провадження відносно Дарини Калити, у звязку з відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України.

Тобто з дня закриття кримінального провадження на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення минуло більше місяця.

Читайте також: На Волині водій втікав від поліції через перевищення швидкості

На Волині розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому і не повернулась

Розшукують неповнолітню волинянку Тетяну Маринюк, яка пішла з дому 7 листопада і не повернулася.

"07.11.2018 в Ківерцівський відділ поліції надійшло повідомлення про безвісне зникнення неповнолітньої Маринюк Тетяни Володимирівни, 15.12.2001 р.н., яка цього ж дня пішла з дому та не повернулася.

Під час чаркування зловмисник вбив 64-річного волинянина

У Нововолинську під час пиятики зловмисник вбив 64-річного місцевого жителя

Повідомлення про інцидент до поліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. Під час виїзду на місце події поліцейські в будинку за місцем проживання із ознаками насильницької смерті виявили тіло 64-річного жителя Нововолинська. Іншого потерпілого, 38-річного жителя міста, із проникаючим пораненням живота госпіталізували в лікарню.

На місце пригоди відразу направилася слідчо-оперативна група, правоохоронці з’ясували, що під час застілля, в компанії чоловіків виникла сварка. Раніше судимий 27-річний місцевий житель вдарив ножем власника помешкання та ще одного гостя.

Від отриманих травм господар помер на місці, другого потерпілого госпіталізували у відділення реанімації.

та завдав тяжких тілесних ушкоджень ще одному жителю міста.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter