Днями Волинська обласна державна адміністрація подала позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Якщо виконання цього рішення буде призупинено, то це унеможливить виконання низки важливих для волинян обласних програм, йдеться на сайті обласної ради.

Читайте також: Посадовця дитячої медичної установи у Луцьку підозрюють у розтраті бюджетних грошей

У популярному луцькому РЦ "Промінь", який належить бізнесмену, депутату Луцькради та лідеру ГР "Свідомі" Андрію Покровському, сталася неприємна ситуація. На денному сеансі мультфільму у кінотеатрі, який знаходиться в "Промені" невідомий чоловік розпивав спиртні напої, сидячи поруч із дітьми.

Читайте також: Внаслідок тяжких злочинів на Волині загинуло майже 140 людей

Мешканці міста Луцька скаржаться на парковку біля ТРЦ "ПортСіті", зокрема на паркомати, які приймають тільки купюри номіналом 5 або 10 гривень, через що неможливо виїхати з території ТРЦ, якщо нема де розміняти гроші.

Читайте також: У Луцьку п'ятеро чоловіків займалися збутом наркотиків (фото)

У селі Скобелка Горохівського району із території місцевої АЗС зловмисник викрав автомобіль ВАЗ 2108, який належить 31-річному жителю району. 

Читайте також: Потяг сполученням "Ковель-Здолбунів" збив чоловіка

На ковельському автовокзалі касирша відмовилась продати квиток на автобус учаснику АТО, зіславшись на відсутність пасажирських місць, хоча автобуси відправлялись з автостанції практично порожні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter