У селі на Волині четверо підлітків потрапили в аварію на мотоциклі, діти – госпіталізовані, Молодий волинянин напідпитку жорстоко вбив свого друга, На Волині у річці масово гине риба (відео), У Луцьку з танцями, піснями та розвагами відбувся дитячий фестиваль "Я – лучанин, я – лучанка" (фоторепортаж) – такими були головні новини Волині у неділю, 8 вересня.

Читайте також: Луцьку на день народження подарували пам'ятник Анні Київській

Молодий волинянин напідпитку жорстоко вбив свого друга

Радехівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 21-річного волинянина, який підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник напідпитку, через побутові суперечки зі своїм знайомим, з яким спільно розпивав спиртне, завдав чоловіку пляшкою по голові декілька ударів.

Непритомного наступного дня виявила сусідка, яка і повідомила медиків та правоохоронців.

Однак, отриманні ушкодження виявились несумісними із життям, потерпілий помер у лікарні через кілька днів.

На Волині у річці масово гине риба (відео)

На Волині, у річці Турія плаває мертва риба.

Про це пише  на своїй сторінці у Facebook Андрій Рубіновській .

"Ось наша екологія. Нашій владі до одного місця, риба здихає", – написав у дописі Андрій.

У Луцьку з танцями, піснями та розвагами відбувся дитячий фестиваль "Я – лучанин, я – лучанка" (фоторепортаж)

Святкова сцена на Площі Героїв Майдану у Луцьку сьогодні зібрала чимало лучан. Саме тут, на 33-му мікрорайоні, з нагоди Дня міста відбувся дитячий фестиваль "Я – лучанин, я – лучанка".

Організували чудове свято управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Спонсором програми виступив Волинський обласний благодійний фонд "Дитяча місія. Україна".

Читайте також: У місті на Волині біля АЗС сталася пожежа (відео)

Цьогоріч до святкування Дня міста вперше долучилися творчі колективи культуро–мистецького центру "Красне", які подарували присутнім безліч позитивних емоцій своїми танцями та піснями. Також на фестивалі виступила Заслужена артистка України Алла Опейда.

У селі на Волині четверо підлітків потрапили в аварію на мотоциклі, діти – госпіталізовані

На Волині, зокрема у Камінь-Каширському районі четеро підлітків – двоє дівчат та двоє хлопців їхали на одному мотоциклі. Втім, водій не впорався з керуванням та потрапив у ДТП. Усіх дітей госпіталізували в реанімацію і травматологію.

За попередньою інформацією правоохоронців Камінь-Каширського відділу поліції, аварія сталяся вночі 8 вересня близько 3-ї години.

У селі Полиці на вулиці Шкільній четверо неповнолітніх осіб через порушення правил експлуатації транспортного засобу впали на проїжджій частині з мотоцикла та отримали тілесні ушкодження різного ступеня.

Постраждалих шпипіталізували до травматологічного та реанімаційного відділень Камінь-Каширської ЦРЛ.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook