Заснув на капоті: у підземному паркінгу елітної Яровиці неадекват розтрощив десяток автівок (фото, відео), У Луцьку та в районі можуть посилити карантин, Показали відео смертельної аварії на Волині, у якій загинула 15-річна дівчинка, У Луцьку вандали потрощили нещодавно реконструйований парк, У Луцьку двоє п'яних молодих людей зірвали прапор з будівлі (фото, відео) – такими були головні новини Волині 9 квітня.

Читайте також: Травмовані волинські гірники розповіли про аварію на шахті (відео)

Заснув на капоті: у підземному паркінгу елітної Яровиці неадекват розтрощив десяток автівок (фото, відео)

У Луцьку в елітному житловому комплексі Яровиця неадекватний чоловік побив майже десяток автомобілів та заснув на капоті чужого автомобіля.

Інцидент стався сьогодні вночі, 9 квітня, близько 4 години ранку.

Чоловік проник у підземний паркінг елітного ЖК Яровиця та розбив 9 припаркованих автівок. 

Як видно на фото, пошкоджені дороговартісні автівки − "відбито" всі дзеркала, уламки розкидані про всьому паркингу.

Також, як видно на відео, неадекват заснув на капоті чужої автівки після акту вандалізму.

Читайте також: Міський голова Луцька заявив, що ОДА не може вводити додаткові протиепідемічні обмеження в місті

На місці події працює поліція.

Чоловіка, який розтрощив автівки, знайшли.

Як виявилось, він мешканець ЖК Яровиця, Василь Васильович Т., зарєстрований у селі Жашковичі Іваничівського району. На даний час, правопорушник знаходиться у Луцькому відділі поліції ГУНП у Волинській області.

У Луцьку та в районі можуть посилити карантин

На Волині стрімко росте кількість хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19, зокрема у Луцьку та районі, а також місті Нововолинську.

«Непокоїть ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію в Луцьку, Луцькому районі та Нововолинську. Завантаженість лікарень цих громад є надто високою», − зауважила заступник голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук.

Так, обласна клінічна лікарня та обласна інфекційна мають завантаженість понад 80%, лікарня у Нововолинську − 79%.

«Непокоїть ріст захворюваності у Луцьку, адже цей показник зростає – у порівнянні з минулим тижнем на 80 випадків. Тобто, ріст захворюваності занадто швидкий», − відзначила вона.

Читайте також: На Волині ціле село залишиться без газу

Якщо ж показники й надалі зростатимуть, каже посадовиця, в області скликатимуть комісію і вводитимуть обмеження локально в громаді.

За весь час пандемії в області зареєстровано 50 264 підтверджених випадки COVID-19, з них 2537 у дітей та 3252 у медичних працівників. Одужало 42 465 осіб, з них 2036 дітей та 2832 медичних працівники. 828 випадків хвороби завершилось летально, в тому числі померло 24 медики.

Кількість активних хворих – 6968.

Показали відео смертельної аварії на Волині, у якій загинула 15-річна дівчинка

З'явилося відео смертельної ДТП, що сталася у селі Заболоття Ковельського району, де на мотоциклі розбилося двоє неповнолітніх дівчат, одна з яких померла.

До слова, у місцевій спільноті мешканці активно обговорюють аварію. Зокрема багато хто відзначає: це не єдиний випадок, коли неповнолітні їздять по селу на скутерах. Дехто, кажуть місцеві мешканці, саме так і добирається до школи. На самій же вулиці Шевченка, де сталася аварія, ДТП відбувається не вперше.

У селі Заболоття 7 квітня двоє дітей розбилися на мотоциклі в селі Заболоття. 15-річна дівчинка загинула на місці, її на два роки молодшу сестру госпіталізували в найближчу лікарню. 15-річна сестра Ірини позичила мотоцикл у свого хлопця і приїхала на ньому до школи, аби забрати молодшу сестру з уроків.

У Луцьку вандали потрощили нещодавно реконструйований парк

У Луцьку нещодавно реконструювали парк «Дубовий гай». Там виклали бруківкою доріжки, встановили лавочки, сміттєві зони, зробили освітлення та дитячий майданчик. Втім, 8 квітня виявили, що частину світлових опор зірвано, обірвані кабеля та самі ліхтарі, пошкодженні лавки, багато сміття у річці – сумнівні компанії там почали розпивати алкоголь.

Інспектори «Група Швидкого Реагування» будуть контролювати територію парку, аби зберегти благоустрій.

Читайте також: На Волині відновлюють рух приміського поїзда

Документи для проєктування встановлення камер відеонагляду вже передали, аби запобігти актам вандалізму, пошкодження комунального майна та хуліганських дій в Дубовому Гаї.

Кажуть, що камери вплинуть на збереження майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби, а також завадять особам, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території.

У Луцьку двоє п'яних молодих людей зірвали прапор з будівлі (фото, відео)

У Луцьку двоє молодих людей зірвали та вкрали задля розваги державний прапор.

На камерах відеоспостереження було зафіксовано двоє молодих людей, які зірвали державний прапор з будівлі департаменту муніципальної варти. Хлопець та дівчина очевидно були в стані алкогольного сп’яніння, досить зухвало поводили себе, чим порушували громадський порядок. Викравши державний прапор молоді люди попрямували в напрямку вул. Кривий Вал, хизуючись вкраденим.

Читайте також: Зеленський посмертно нагородив орденом загиблого бійця з Луцька

Дані дії можуть містити ознаки злочинів передбачених ч.1 ст.338 та ст. 296 Кримінального кодексу України.

"Усі матеріали та запис з відеокамер було передано поліції для встановлення даних осіб та притягнення їх до відповідальності", − йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook