Посеред вулиці у Луцьку знайшли чоловіка без свідомості, У Луцьку вночі вщент згорів легковик (відео, фото), Більше сотні луцьких будинків без підключення до каналізації зливають фекалії, Митник з Волині приховав 19 мільйонів гривень на таємному рахунку, На Волині місцевий "активіст" жорстоко побив двох жінок – такими були головні новини Волині у п'ятницю, 9 серпня.

Читайте також: Волинянин, якого розшукували рідні, помер у лікарні

Посеред вулиці у Луцьку знайшли чоловіка без свідомості

Інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час чергування на проспекті Президента Грушевського, виявили невідомого чоловіка у непритомному стані, без свідомості.

Інспектор викликав карету швидкої медичної допомоги. Медики надали чоловіку першу невідкладну допомогу та госпіталізували його для подальшого лікування.

У Луцьку вночі вщент згорів легковик (відео, фото)

загоряння трапилось сьогодні вночі, 9 серпня на вулиці Гущанській близько 3:35 години.

За попередньою інформацією, загорівся автомобіль Skoda Octavia. На місці події працювали пожежники, проте автівка вигоріла вщент.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

Читайте також: На Волині викрали авто (фото)

Більше сотні луцьких будинків без підключення до каналізації зливають фекалії

Лучани продовжують скаржитися на неприємні запахи у місті. Зокрема, при обстеженні більше як сотні будинків у місті було виявлено вигрібні ями, без підключення до каналізації.

За словами начальника відділу "Група швидкого реагування" Юлії Гоголь до них також надходять звернення щодо смороду та про факти імовірного зливу нечистот. Інспектори департаменту регулярно проводять моніторинг на зазначених територіях. Зокрема, було виявлено факти незаконної врізки у центральну каналізацію у мікрорайоні Вересневе. Було обстежено 145 будинків у Вересневому, на вулицях Львівській, Тарасова та Володимирській, і у сотні будинків було виявлено вигрібні ями, без підключення до каналізації. Подібні випадки виявили і на Вишкові. Також на предмет незаконних врізок буде обстежено Балківський масив.

Митник з Волині приховав 19 мільйонів гривень на таємному рахунку

Головного інспектора митного посту "Володимир-Волинський" підозрюють у недостовірному декларуванні своїх доходів, а саме у приховуванні 19 мільйонів гривень.

Рахунок у польському банку митник відкрив ще у січні 2016 року. Пізніше він вніс туди кошти на суму 19 мільйонів гривень.

В Державній фіскальній службі заявляють, що в період 2003-2017 років митник задекларував дохід в 1,3 мільйона гривень. Також в електронних деклараціях за 2016-2017 роки сукупний розмір доходів підозрюваного та членів його сім'ї за відповідні роки складає – 480 тисяч гривень.

Читайте також: На Волині митнику оголосили про підозру в побитті журналістки телеканалу "Аверс"

На Волині місцевий "активіст" жорстоко побив двох жінок

У Рожищі місцевий активіст Валерій Шварцкоп у стані алкогольного сп'яніння побив двох жінок-двірників, які підмітали вулицю біля міської ради. 

Протягом 15 хвилин Валерій Шварцкоп бив жінок, повідомили на сторінці "Реальний Луцьк" у Фейсбук.

В однієї з них, яка самотужки виховує двох малолітніх дітей, медики швидкої згодом зафіксували тяжкі тілесні ушкодження. Зокрема, було діагностовано гіпертонічний криз, розсічена голова, струс мозку та побої на лиці та інших частинах тіла.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook