На Волині закохана пара знайшла мертву жінку

У Горохівскьому районі, в селі Озерці. знайшли тіло 63-річної жінки.

Померлу побачила пара закоханих близько 04:00. Хлопець з дівчиною, які йшли з весілля, прогулювалися неподалік у лісі та натрапила на жахливу знахідку.

Вгледівши в сидячому положенні нерухому односельчанку, молоді люди не злякалися, однак рятувати її було вже пізно. Кажуть, що зі світу її звела оковита.

Читайте також: Головні новини Волині 17 липня: У Луцьку тіло жінки пролежало два дні в сараї; Лучанина, який підроблює документи розшукує поліція; На Волині фермер…

На Театральному майдані громадський туалет невдовзі може перетворитися на кафетерій.

Департаменту житлово-комунального господарства на найближчій сесії міської ради планують надати дозвіл на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду ТОВ "Луцьк Фуд Сервіс" для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію на Театральному майдані.

ДТП у Луцьку: вантажівка в'їхала у маршрутку

У Луцьку на вулиці Львівській маршрутка номер 254 зіткнулася з вантажівкою.

Аварія трапилася сьогодні, 18 липня, близько 8:30 ранку, 

Вантажівка MAN виїжджала з вулиці Європейської , а маршрутка рухалася з Гіркої Полонки. Внаслідок зіткнення – у маршрутці вибите лобове скло.

Читайте також:Головні новини Волині 15 липня: Контрабандисти замаскувалися під лося; у Луцьку іномарка протаранила бетонну опору; У селі під Луцьком Mercedes "поцілував" BMW

ДТП у Луцьку: BMW протаранило скутер

На проспекті Відродження, біля завправки WOG, зіткнулися автомобіль та скутер.

Ймовірно відбулося зіткнення скутера та автомобіля. Скутер має механічне пошкодження, лежить на проїжджій частині. Поблизу нього сліди розтрощеного автомобільного скла.

Як повідомили правоохоронці, водій "БМВ" не переконавшись в безпечності маневру, повернув ліворуч, внаслідок чого зіткнувся зі скутером Yamaha. Отримав тілесні ушкодження.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter