Інцидент трапився в місті Глухів, що у Сумській області,  близько 00:00, повідомляє прес-служба поліції у Сумській області.

Читайте також: Дитина у валізі: горе-матір розповіла, чому викинула мертвого сина на смітник (відео)

За словами правоохоронців, десятирічний хлопчик самотньо сидів на лавочці поблизу автовокзалу. Посеред ночі дитина була одягнута в самісінькі шорти та футболку. 

Хлопчик пояснив, що чекає на маму, яка поїхала до обласного центру. Як виявилось, він очікував на цьому місці понад 7 годин.

Довірившись правоохоронцям, дитина поскаржилась на біль у животі та сказала, що дуже хоче їсти. Поліцейські нагодували хлопчика і відвезли до лікарні. 

Зі слів дитини, він проживає з мамою та сестрою. Як виявилось пізніше, мати хлопчика вже потрапляла в поле зору правоохоронців. Спроба поліції додзвонитися до них виявилася марною – телефони не відповідали. Отже, хлопчика поки що залишили під наглядом медиків. 

Читайте також: Матір була п'яна і з цигаркою: патрульні врятували 9-місячну дитину (відео)

Вранці поліцейські відвідали свого маленького приятеля, підбадьорили його фруктами та солодощами і пообіцяли якнайшвидше розшукати його рідних. Це, кажуть, справа часу.

Доречі, мати хлопчика вже потрапляла в поле зору правоохоронців за вчинення адмінпорушень. А тепер  їй доведеться ще й пояснити причини за яких вона не виконує батьківські  обов’язки по догляду за сином. Адже невідомо, які б непередбачувані наслідки для дитини мало б таке "нічне очікування", як би поруч вчасно не опинились правоохоронці.  

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook