На знімках видно, що трупами тварин майже повністю завалено кузов вантажівки. На страшних кадрах показано, як мисливці стоять біля тіл убитих вовків і посміхаються. Після облави мисливці відзначали свій «улов» в місцевій корчмі
Полювання проходило в Ясинянському держлісгосподарстві в Чорній Тисі.
Відзначимо, що проблема з вовками вже давно назрівала в регіоні. Закарпатці зверталися до влади з заявами про допомогу і захист від набігів вовків на домогосподарства, де вовки вбивали овець, кіз і навіть собак заїдали біля будинків.
Так, ще в листопаді жителі сіл Яблунівка та Ракош влаштували заплановане загонне полювання, в ході якого вбили двох вовків.
Відзначимо, що вбивство тварин викликало широкий резонанс в мережі. Однак думки користувачів мережі роз’єдналися. Так, деякі українці підтримували відстріл вовків.
«Вбивство це погано. Але в цьому році популяція вовків на Закарпатті зросла в п’ять разів більше норми. Багато випадків нападу на людину», «Стали попадатися взагалі екзоти типу куниць, душать птицю і жеруть тільки мозок, тушки кидають»,« Перш ніж обурюватися відстрілом, уточніть, яку шкоду приносить збільшення популяції вовків понад допустимих меж», – писали користувачі. які підтримували мисливців.
При цьому багато користувачів писали, що будь-яке вбивство це огидно. Українці відзначали, що спочатку знищили ліси, а тепер ось взялися і за мешканців лісу.
«За 25 років ходіння по Карпатам ні разу не бачив вживу вовка. Реально останніх санітарів лісу вбили»,«Ущербні люди », «Виродки, в пеклі горіть», «Ні лісів, ні в лісах», «Які лоховські пики, 100% працювали далекобійними гвинтівками і модними прицілами», «Навіщо вовки, коли вже лісів немає», – осудливо писали в мережі.
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook