Вбивство, чи нещасний випадок: 9 вересня, в одному із сіл Луцького району, у дворі власного будинку виявили тіло місцевого мешканця. Правоохоронці в цей же день з'ясували усі обставини трагедії, і відразу затримали ймовірного вбивцю.

Читайте також: Помер один із засновників Народного Руху на Волині

На сьогодні, слідство у цій справі закрите, обвинувачений чекає вироку суду. Та от не все в цій історії так однозначно – переконують родичі затриманого.

Нагадаємо, на березі річки Стир у селі Боратин Луцького району 44-річний місцевий мешканець під час конфлікту вдарив 36-річного односельчанина, унаслідок чого чоловік помер. У неділю, 8 вересня близько опівночі на березі річки чоловіки розпивали алкогольні напої.

Як пояснює справу сестра Олександра Бородача, обвинувачено у цій справі, до трагедії чоловіки навіть не були знайомі, а 8 вересня відпочивали у різних компаніях. 

"Вони просто святкували у різних компаніях, але щось сталось що вони зіткнулись разом, мій брат і цей померлий. Вони якось разом впали, згодом встали, вибачились один перед одним, пізніше ще разом святкували. Як так сталось, що батько написав заяву, що винуватить у смерті мого брата, я не знаю", − зазначає сестра обвинувачуваного.

Більш детальніше дивіться у відео-сюжеті ТРК Аверс: 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook