З’явилися деталі жорстокого вбивства двох громадян України, яке сталося в грудні 2019 року на території розплідника дерев та кущів у місцевості Доброславув неподалік Пулав.

Читайте також: Лежав посеред міста: у Польщі знайшли мертвим українця

Про це із посиланням на польські ЗМІ пише "Варта-1".

Зазначається, що 37-річний українець, підозрюваний у цьому вбивстві, може отримати довічне ув’язнення.

Як пишуть ЗМІ, обоє вбитих були працевлаштовані у Польщі і наступного дня після вбивства збиралися повертатися на батьківщину. Останній вечір перед від’їздом вони провели в компанії інших співробітників, але все закінчилося трагічно.

Один із їхніх співвітчизників, дізнавшись, що чоловіки повертаються додому і мають при собі гроші, вирішив їх пограбувати. Він прослідкував за першою жертвою до бараку, а коли та лягла спати, сховався в туалеті й вирішив почекати на другого чоловіка. Коли той увійшов усередину, нападник завдав йому 18 ударів ножем у грудну клітку та живіт.

Шарпанина розбудила іншого українця, після чого нападник перерізав йому горло і завдав кілька ударів ножем.

Читайте також: Молодий волинянин загинув за загадкових обставин у Польщі – ЗМІ

Здобиччю було всього 200 доларів та куртка одного з убитих. Як встановило слідство, на гроші винуватець злочину купив горілку та наркотики. За словами свідків, чоловік постійно витрачав так зароблене. Слідство також встановило, що перед подвійним убивством йому вдалося вкрасти 4 000 злотих в інших співвітчизників, поки ті були на роботі.

Обвинувальний акт вже надійшов до Окружного суду в Любліні. 37-річний українець визнав свою провину, але відмовився від пояснень. За скоєне йому загрожує довічне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook