До обласного центру Волині з робочим візитом приїхав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Читайте також: У Луцьку відбулися урочистості до Дня Державного Прапора (Фото, відео)

Сьогодні, 23 серпня, в день святкування Державного Прапора України Володимир Гройсман завітав до Луцька.

Прем'єр-міністр прибув на територію ДП "Луцького ремонтного заводу "МОТОР"". Для прем’єра проводять екскурсію. 

Разом із Прем′єром також перебувають народні депутати Ігор Лапін та Сергій Мартиняк, в.о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт.

"Наш прапор в кожному серці і ми відчуваємо гордість за державу, я бажаю щоб наш прапор майорів як прапор сильної незалежної держави", − привітав усіх зі святом Прем'єр-міністр.

"Ми не стоїмо на місці! Тут, на Волині, запроваджуються провідні технології. Я радий,що побував тут. Я хочу почути думку людей про наше майбутнє і це поїде зі мною в столицю для вирішення проблем.  Стосовно цін на газ − є зобов'язання про те що, ціни зростатимуть по мірі того як вони зростатимуть в світі. Підвищення цін на газ − це вимога! Вчора ми прийняли рішення про управління державним фондом і за 10 років стабілізуємо ситуацію. Мені болить це питання! Я оберу те рішення, яке не буде боліти народу!

Два роки назад я почав вивчати проблематику надходження на українській митниці, і ми виконали план! Зараз є нові злочинні схеми на митниці, якими керують державні діячі, політики, депутати та чиновники. Я дав наказ усім припинити ввезення корупційних товарів на митницю! 

Я буду захищати ДФС митниці і тих хто буде боротись із корупцією! Ми уже закрили 2 об'єкти, які займалися корупцією і продовжуємо далі це робити як завдання моєї честі! Ми маємо чесно робити свою роботу і суспільство нас підтримає!", − наголосив Володимир Гройсман.

"Усю інформацію про корупцію та розкрадання лісу ми будемо прозоро висвітлювати народу! Боротьба нереальна, і вона йде, за нею ховаються мільйони! Ми маємо виробляти свою українську продукцію, а не ввозити контрабандні товари і підтримувати інші країни. Боремось за Україну!", − зазначив Прем'єр міністр.

"В уряду просили 12 мільйонів гривень на добудову 27 школи, але їх не виділили!", − журналіст.

"Ми визначили механізм підтримки місцевих проектів, тому звернення можуть бути тільки тоді коли є додаткові гроші! Ваш бюджет є достатньо забезпечений, де є достатньо коштів аби самостійно вирішувати такі питання!", − відповів Володимир Гройсман.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter