Платіжка за газ сильно здивувала жителя Вінницької області Вадима Когута, який збудував новий дім і газом ще не користувався. В будинку ніхто не живе, але у 2020 році прийшла платіжка, в якій зазначена сума у розмірі 385 гривень за транспортування газу.

Читайте також: Як тепер платити за комуналку: українцям прояснили важливий момент

У платіжці також йдеться про те, що за доставляння газу в рік потрібно заплатити 4630,6 гривні. Вадим дуже обурений, адже будинок хоч і побудований у 2018 році та до нього провели газ, але він їм ще жодного разу не користувався, тому що не живе й будинку, і тільки робить ремонт, пише РБК-Україна.

Чоловік записав відеоролик, в якому показав нову платіжку і лічильник, на якому видно, що газ не використовувався. Він також продемонстрував свій котел, який поки стоїть без діла.

Вадим також зазначив, що банки поки що не приймають оплату за доставляння газу. При цьому в газовій компанії також не взяли гроші та заявили, що вони таких платежів поки що не приймають.

Читайте також: Українці з січня отримуватимуть окрему платіжку за доставку газу

Відеоролик Вадима був опублікований вчора, 30 січня, і вже зібрав 4,6 тисячі коментарів. Цим відео поділилося 125 тисяч осіб. Ось, що пишуть обурені користувачі мережі:

"Таблиця множення на нуль нашим міністрам не знайома! Панове міністри, (а краще монстри) вивчіть таблицю на нуль або міняйте формулу з транспортування газу!!!"

"Зателефонуйте на гарячу лінію Урядова Служба. Розкажіть ситуацію. Номер телефону подивіться в інтернеті з вашою області".

"Можливо, звернутися до суду? У Вас є факти, що ви не користуєтеся газом".

"Адвокат, суд і тяганина з державою. Іншого виходу не видно".

Гроші за повітря: українців обурила історія з платіжкою за газ

Гроші за повітря: українців обурила історія з платіжкою за газ

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook