Аналітичний портал "Слово і діло" опублікував оновлений рейтинг губернаторів України за кількістю виконаних обіцянок.

Читайте також: "Всі винні, починаючи з мене!": Савченка обурює "випрошування" грошей районних голів та сільрад

У рейтингу ефективності виконання обіцянок очільник Волинської ОДА Олександр Савченко посідає 20 місце з 23, виконавши лише 5 обіцянок.

Проте варто зазначити, що дану посаду Олександр Савченко займає лише з весни 2018 року, і за час своєї роботи дав лише 21 обіцянку. Тому порівняння з іншими очільниками областей України, які на посадах вже декілька років, є не зовсім точним. 

Читайте також: Олександр Савченко: Незалежність, яка мирно дісталася, тепер коштує надто дорого

Перше місце в рейтингу вже традиційно займає голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко.

Дніпропетровська ОДА активно займається патріотичними проектами: відкрила парк Героїв АТО поруч з будівлею адміністрації, музей АТО, і в серпні цього року в центрі Дніпра встановила найвищий в Україні флагшток (72 метра), на якому розвивається державний прапор.

Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА, посів друге місце серед відповідальних губернаторів.

Ткаченко активно зайнятий енергоефективністю. Завдяки його зусиллям, постачальники тепла області скоротили споживання природного газу на 21%.

Ткаченко, зокрема, приділяє велику увагу освіті. Він пообіцяв і ввів у 15 школах області новий предмет – робототехніка.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль – на третьому місці. Він очолює регіон, який сумно відомий масовою контрабандою сигарет і потоками нелегальних мігрантів.

Зупинити контрабанду Москалю поки не вдалося, але потік нелегалів через угорський кордон скоротився. Крім того, губернатор дав і виконав кілька обіцянок відремонтувати дороги між декількома райцентрами.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter