Доки ветерани МВС перекривають міжнародну трасу Київ – Варшава, волинські екс-силовики прийшли до голови ОДА Володимира Гунчика. Пенсіонери поліції вимагають, аби їм перерахували пенсії згідно з законом, але ставленик Президента до людей так і не вийшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани МВС перекриють трасу на «Ягодин»

Пенсіонер органів внутрішніх справ Олександр Бабаляк віддав службі 29 років життя, а за це отримав пенсію у 1700 гривень. Разом з такими як він прийшов до голови облдержадміністрації аби Володимир Гунчик передав лист Петру Порошенку із вимогами перерахувати гроші.

Військові пенсіонери кажуть, терпець увірвався коли згідно із Законом України, ще два роки тому пообіцяли провести перерахунок пенсій, але нічого так і не зробили. До слова, ця проблема наболіла саме після впровадження реформ у поліції, пенсіонери мали отримати такий же статус як нинішні працівники, але про них чомусь забули. Саме тому організували всеукраїнську акцію протесту, до якої долучилися і волинські правоохоронці. Чоловіки кажуть, що готові до радикальних заходів, якщо Володимир Гунчик не передасть лист главі держави.

Володимир Гунчик до пенсіонерів так і не зявився, а відправив свого заступника Сергія Кошарука. На його думку, радикальні заходи до яких вдаються пенсіонери непотрібні, адже це не зможе вирішити основної проблеми, яка в компетенції Кабміну. Детальніше у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook