Із співами та у вишиванках: у розпал робочого дня на Київському майдані у Луцьку влаштували дійство, приурочене Дню Незалежності.

Читайте також: Голова Волинської ОДА збільшив кількість своїх заступників

За кілька днів до самого свята такий подарунок влаштував для своїх
підлеглих губернатор області – Юрій Погуляйко. Прибули на концерт і відомі зірки Української сцени. Та ось хоч урочистості були просто неба – весь периметр огородили турнікетами. Поки вибіркові люди насолоджувались музикою, пересічні жителі міста - поспішали на роботу.

21 серпня у Луцьку відбувся концерт просто неба, на який завітали чи не найбільші зірки України. На Київському майдані виступив чоловічий квартет "Акорд", народний артист України Василь Чепелюк та заслужена артистка України Галина Овсійчук, та навіть, народний артист України Василь Зінкевич. Таких відомих артистів під стіни Волинської ОДА запросив виступити для своїх підлеглих губернатор області Юрій Погуляйко. 

Проте, голова ОДА переконує, що на такий концерт не витратив ні копійки з обласного бюджету.

Цікаво те, що День Незалежності святкували не у спеціально відведений день у календарі, а у розпал робочого дня. Держслужбовцям − пощастило, прийшли не на роботу, а на свято. В цей час пересічні лучани поспішаючи на роботу, зупинялись на хвилинку, аби почути пісні відомих виконавців.

Лучани кажуть, не очікували що у місті буде концерт у будній день. Та більше, таке свято обурило місцевих мешканців, бо ж впевнені, що виконавців, котрі виступали для держслужбовців, навряд чи адміністрація запросить на свято Дня незалежності для усіх лучан.

Читайте також: Перший заступник голови Волинської ОДА поновився на роботі через суд

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook