В інтернеті з'явилося відео нападу на знімальну групу каналу "1+1" біля заміського будинку міністра фінансів Олександра Данилюка

Читайте також: Волинські журналісти стали жертвами насилля під час роботи на Тернопільщині

У свою чергу, прес-служба "1+1" повідомила, що напад на журналістів програми "Гроші" було скоєно в суботу, 21 квітня, біля заміського будинку Данилюка в закритому котеджному містечку Золоче (Золоті ворота) під Києвом, передає "Кореспондент".

Самі журналісти стверджують, що зйомкам програми заважали невідомі, які представилися охоронцями.

"Вони намагалися вибити телефони з рук кореспондента Ігоря Колтунова. Згодом до них приєднався нібито голова елітного містечка, який представився Олександром Шуруповим. Він схопив оператора і журналіста за горло і душив їх, що видно на оприлюднених кадрах, які вдалося зберегти після нападу", – йдеться в повідомленні прес-служби.

Навіть більше, згодом чоловік, який представився Шуруповим, намагався збити журналістів автомобілем.

"А далі прямо навпроти будинку міністра фінансів Данилюка цей агресивний чоловік на джипі тричі намагався збити оператора! І все це, щоб українці не побачили розкішне житло держслужбовця", – розповів журналіст програми "Гроші" Ігор Колтунов.

Редакція програми розцінює подію як замах на життя журналістів і перешкоджання їх законній професійній діяльності. Повідомляється, що відразу після інциденту журналісти звернулися в поліцію із заявою про перешкоджання журналістській діяльності.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter