Троє людей загинуло у пожежі у Луцьку. Спалахнув вогонь надвечір у житловому будинку в центрі міста − приватний будинок на 2 поверхи.

Читайте також: Через сигарету загинуло троє людей: повідомили деталі пожежі у Луцьку (фото)

У ньому чотири квартири, зайнялася  одна з них. У вогні загинула уся родина – 63-річна жінка, її співмешканець та 35-річна донька власниці квартири. Дим у будинку першими побачили сусіди. Вони взялися самотужки гасити вогонь, однак зайти усередину вже було неможливо, йдеться в ТСН.12.00.

«Дим чую якийсь в хаті, думаю, через стіну, вибігли сюда, вже бачу людей повно тут і дим йшов вже звідти», − розповідає сусідка.

«Спершу сусіди рятували, позбирали вогнегасники, які в кого були. Вони вже були геть згорілі, оці двоє, а Юлю, як несли, то бігли, то казали, що ще дихає», − розповідає ще одна із сусідок.

Але врятувати жінку не вдалося, вона померла до приїзду швидкої. Що стало причиною пожежі зясовують слідчі. За словами сусідів, родина жила відлюдькувато, майже ні з ким не спілкувалася і зловживала спиртним. 

«Вони всі разом проживали в одній квартирі, часто зловживали алкоголем, вели аморальний спосіб життя, попередня причина – це необережне поводження з вогнем», − розповідають в місцевій поліції.

Читайте також: Троє загиблих, дитину – врятували: у Луцьку в житловому будинку трапилась пожежа (фото)

Спершу у мережі з’явилася інформація, що рятувальники  витягли з будинку і реанімували дитину. Однак вона не підтвердилася. Як розповіли сусіди, 35-річна жінка мала сина, однак кілька років тому її позбавили батьківських прав і дитина нині у притулку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook