На вулиці Володимирській мешканці приватного сектору залишають сміття просто біля дороги, за що отримують штрафи від працівників департаменту муніципальної варти.

Читайте також: Скандал на Волині: жінка викидала сміття з вікна потягу

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 11 травня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Голова комісії Андрій Козюра відзначив, що муніципали штрафують порушників, які виносять сміття просто до дороги на вулиці Володимирській і на зауваження під час засідань адмінкомісії відповідають "ми його там завжди складали".

Читайте також: "Пан курчак" не будуватиме котел для спалювання тваринних відходів

Депутат Віктор Ящук запропонував встановлювати на цьому місці контейнери, аби місцеві жителі складали туди сміття. Відповідно, з ними потрібно буде укласти договори, аби ті сплачували за вивіз сміття.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначив, що справді існує проблема з жителями приватного сектора, які не бажають укладати договори на вивіз сміття, але проблему міська влада намагається вирішити.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter