Тіна Кароль стала першою українською знаменитістю, яку журнал Harper's BAZAAR Ukraine розмістив на своїй обкладинці вперше за дев'ять років свого існування.

Фотографу Юлії Горбаченко для Harper's BAZAAR Ukraine українська поп-діва позувала в розкішних нарядах від Alexander Terekhov, Dior, Versace, Prada, Miu Miu, Maison Esve, Yanina Couture і Calzedonia. Нарешті журнал опублікував в мережі всю фотосесію з Тіною Кароль, яка зайняла в друкованій версії рекордні 14 сторінок.

У своєму інтерв'ю журналісту Тані Мельник співачка відверто розповідала про себе, своє життя поза сценою, стиль, своїх кумирів і ставлення до чоловіків. На питання журналіста, чи потрібен сучасній жінці чоловік, Тіна Кароль відповіла філософськи: "Як дівчинка, я розумію, що потрібен. Але, спілкуючись з жінками дорослішими і мудрішими, помічаю, що можна прожити повноцінне життя і без нього. Якщо чоловік – опора, то так з таким знаходиш ще більшу силу, але якщо він тягар – втрачаєш себе. Життя з чоловіком-"якорем" нестерпне. Прощай, гра! Прощай, молодість! Це стосується і жінок. Партнери повинні надихати один одного, а не обрізати крила, як би банально це зараз не прозвучало. Для чого потрібен чоловік? Щоб направляти жінку, але не керувати нею. Для здоров'я – психологічного і фізичного".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook