У четвер, 13 червня, партія Петра Порошенка "Європейська солідарність" оголосила весь список на дострокові вибори до Ради. Під №30 цього документа – скандальна голову Васильківської райради Київської області Наталію Баласинович.

Читайте також: Організатори "сітки Порошенка" зареєстрували клона "Слуги народу", аби спантеличити виборців

У ЗМІ сьогодні "гуляють" відео, на яких Баласинович постає в не дуже вигідному світлі: вона лається матом і поводиться по-хамськи.

Так, в YouTube 13 червня виклали відео, як чиновниця, сидячи в машині із сигаретою в руках, обклала матюками жінку, нібито співробітницю поліції. "Іди на х*й, ти хто така? Ти будеш тут розповідати? Ти, бл**ь, уродко, схудни спочатку, а потім будеш розказувати. Так, я модель, звичайно. Тобі може зняти куртку, дебілка ти, бл*ть, не така жирна і страшна, як ти", – кричала чиновниця.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика! У ролику показано кілька інцидентів з Баласинович.

Але були й інші інциденти з чиновником. У березні 2018 року вийшов сюжет ТСН, в якому Баласинович нібито побила консьєржку.

Читайте також: "Виздихайте": від партії Порошенка балотується чиновниця, котра побила пенсіонерку та обплювала свекруху (відео)

Також у кадр потрапила любительська зйомка деяких моментів спілкування Баласинович з її свекрухою – матір'ю чоловіка чиновниці Богдана. На відео – прокляття, плювки і нецензурна лексика. 

Додамо, Наталя Баласинович – дружина радника мера Києва Богдана Баласиновича. Вона очолює райраду Василькова, що під Києвом. 

На сайті райради зазначено, що у Наталії – дві вищі освіти, обидва – з КНУ ім. Шевченко. До обрання на посаду займалася бізнесом. 

У 2014 році Наталія Баласинович очолювала виборчий штаб БПП на окрузі №94 (Обухівський і Васильківський райони Київської області). Це так званий "округ Кононенко" – скандального соратника Порошенко. 

За списками партії Порошенко в 2015 році вона стала депутатом райради. У тому ж році відразу два кар'єрних стрибка – заступник голови Васильківської РДА та з листопада – голова райради. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook