Відео, на якому кандидат в народні депутати від "Європейської солідарності" Петра Порошенка, голова Васильківської райради Київської області Наталія Баласинович нецензурно висловлюється на адресу співрозмовниці за кадром, було знято більше двох років тому. За словами Баласинович, тоді вона посварилася з коханкою свого чоловіка. Про це вона заявила в ефірі "112 Україна", передає Цензор.НЕТ.

Читайте також: "Іди, бл*дь, на х*й, уродка! Я тебе "унічтожу", марамойка": скандальна чиновниця з партії Порошенка обматюкала поліцейську (відео)

Баласинович заявила, що до публікації ролика причетний її чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубінський.

"Це моя біль. Це трагічна історія домашнього насильства, яку сьогодні використовували двоє чоловіків. Один з них – це чоловік Богдан Баласинович, другий – ведучий "1+1" Олександр Дубінський. Це моя особиста історія, яку я ніколи не хотіла виносити на публіку . Мій чоловік – садист. І так склалося в житті, що наша сім'я два роки тому перестала фактично існувати. І ця історія – це абсолютно не звернення до співробітниці поліції або когось із посадових осіб. Коли захворіла донька, мій чоловік сказав мені, що він в Канаді. Я поїхала в аптеку купити ліки і, проїжджаючи повз одне кафе, побачила його машину. Я зайшла туди і побачила чоловіка з коханкою. Звичайно, у нас був інцидент", – стверджує кандидат у нардепи.

Читайте також: Вакарчук і "Голос" виявились проектом двох відомих олігархів

За словами Баласинович, опубліковане 13 червня відео – фрагмент її сварки з коханкою чоловіка і її подругою.

"У нас була перепалка, ми обговорювали мою зовнішність, що я некрасива, то була моя відповідь. Там були і інші люди, там була моя подруга, яка це все знімала, і у мене є реальне відео. А це – брудне, вирване з контексту відео... [Сказане] адресувалося коханці мого чоловіка. Це сталося більше двох років тому, це той день, коли фактично перестала існувати моя сім'я", – сказала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook