Колишній атовець, айдарівець Ігор Рицко не причетний до будь-яких «кримінальних» справ, які йому намагалися інкримінувати працівники Служби безпеки України. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Сьогодні закінчились мої баталії з СБУ. Моєї причетності до матеріалів заказаних справ Лапіна, щодо мене НЕМАЄ. Я повернув все моє майно, яке було під час обшуків в мене вилучене, в результаті особистих доносів не шанованого та ненародного «депутата» Лапіна. Не буду багато розписувати, як і чому. Надіюсь, що шістки дІпутатішки донесуть йому дану інформацію. 
І від себе: скажу коректно, фразою з серіалу «Слуга народу-2», яка добре підходить до самого дІпутатішки-тєрпіли - «Іди ти в Жо...Жо...», - підсумував Ігор Рицко.

Нагадаємо, що у серпні цього року під Луцьком обшукали будинок АТОвця, якого звинувачують у розголошенні конфіденційної інформації. До колишнього заступника командира батальйону "Айдар" Ігоря Рицка правоохоронці та бійці спецпідрозділу "КОРД" прийшли о шостій ранку. Вилучили мобільний телефон, особистий та робочий комп'ютери. Із невідомих причин забрали і зареєстровану зброю, на яку є всі необхідні дозволи. Чоловіка звинувачують у розголошенні конфіденційної інформації про майно народного депутата Ігоря Лапіна.