На думку голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, члена президії УКРОПу, в нинішній Верховній Раді давно не працюють жодні конституційні закони, а народні депутати не дотримуються обіцянок, які давали українцям. Про це він заявив у програмі «Актуальне інтерв’ю» на телеканалі "Аверс".

Політик зазначив, що люди, які прийшли до влади після Революції гідності, зіпсувалися грошима, а тому забули про вимоги Майдану.

Читайте також: Актуальне інтерв'ю з Ігорем Палицею

"Закони ухвалюються, а текст переписується вже після їхнього ухвалення. Коаліції вже давно немає, але про це ніхто не говорить, інакше доведеться оголошувати перевибори у Верховну Раду. Є закони, які були ухвалені Верховною Радою і не підписані президентом по року, півроку, а це порушення. Я думаю, що цих людей зіпсували гроші й певні фінансові інтереси не дали їм працювати на Україну", – наголосив політик.

За словами Ігоря Палиці, на Майдан люди вийшли щиро, бо хотіли жити цивілізовано і чесно. А те, що досі непокараними лишаються вбивці Героїв Небесної сотні свідчить: влада забула про вимоги Майдану.

"Всі забули, але перше, що люди вимагали від держави – це повернення до парламентської республіки, до Конституції, де парламент має право керувати країною, а не президент. Сьогодні одна людина вирішує долі всіх інших – призначає, звільняє, вимагає. Я вважаю, що нинішня влада дуже розчарувала людей, які виходили на Майдан. Мені багато відомо про співпрацю нинішніх політиків і очільників міністерств і з Сергієм Курченком, і з Сергієм Арбузовим. Напевно, така співпраця не дала можливості їм покарати тих, хто винен у вбивстві стількох людей на Майдані", – зазначив Ігор Палиця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook