Відома українська співачка Гайтана поділилась враженнями від материнства та заявила, що прагне схуднути. Хоч зірка інтенсивно займається спортом, намагаючись повернути своє тіло у дородову форму, її чоловікові до вподоби пишні форми зірки.

Читайте також: Неймовірно: 7-місячна донька Гайтани грає на піаніно

Про це Гайтана зізналась в інтерв'ю ТСН.

Відомо, що спільно з саунд-продюсером Алекосм Смартом Гайтана виховує доньку. Після народження первістка у липні 2017 року зірка намагається повернути себе у колишню форму. Однак, за словами співачки, її чоловіку до вподоби її пишні форми після пологів.

Гайтана, яка взяла участь у "Балі квітів" від Миколи Тищенка, поділилась, що їй допомагає відновити струнку фігуру.

"Гарний настрій, бажання виглядати так, як мені подобається, – це перш за все. Ось своєму чоловікові я подобаюся, коли трішки пишна. Але я зрозуміла, що хочу носити той одяг, який у мене є, тому потрібно схуднути. Мені подобається бути в хорошій формі, тоді легко гуляти з донькою, і на сцені відчуваєш себе відмінно", – поділилась Гайтана.

За словами Гайтани, вона активно займається спортом. Кожного дня зірка виконує присідання та віджимання. Також Гайтана полюбляє танцювати, на що виділяє чимало часу, а маленька донечка вже намагається повторити її рухи.

Зазначимо, що до пологів Гайтана мала розкішну талію та полюбляла одягати відверті вбрання і брала участь у пікантних фотосесіях.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter