Нещодавно під час робочого візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич у приміщенні колківської школи зустрілася з місцевою громадою. Місцеві жителі під час зустрічі з нардепом найперше цікавилися розпуском парламенту та майбутніми парламентськими виборами та чи матимуть вони знову можливість проголосувати за Ірину Констанкевич.

Читайте також: Волинський нардеп вимагає у Гройсмана повпливати на ситуацію місцевих бійців АТО

Нардеп розповіла, що не голосувала за скасування мажоритарки, адже переконана, що кожен депутат повинен звітувати перед виборцями.

"Я буду балотуватися по 23 округу, бо ви стали мені рідними, а ваші проблеми стали нашими спільними. Нам вдалося багато зробити разом, початі справи потребують продовження", – зауважила Ірина Констанкевич.

Читайте також: Волинська нардеп звернулася до Міністра, аби нагородити студентів-медиків, які врятували чоловіка в поїзді

В свою чергу колківчани запевнили Ірину Констанкевич у своїй підтримці, бо переконані, що разом із народним депутатом їм вдасться зробити ще більше.

Опісля нардеп оглянула приміщення місцевої школи та зауважила, що робота колективу заслуговує на повагу, адже нещодавно тут відкрили музей, готують відкриття картинної галереї та інклюзивного класу, належне забезпечення мають і школярі, які навчаються за програмою нової української школи.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook