Сьогодні відбувається тотальне скорочення відділень "Укрпошти". Чиновники на високих владних кабінетах воліють не помічати проблем людей на місцях. Про це в ефірі телеканалу "Аверс" заявила народний депутат Ірина Констанкевич.

Читайте також: "У Стобихівці такі самі українські діти", - Ірина Констанкевич про будівництво школи

"Укрпошта" - це державне підприємство і ми сплачуючи свої податки утримуємо його. Топ-чиновники в "Укрпошті" отримують багатомільйонні зарплати, керівники обласних відділень отримують сотні тисяч зарплати, натомість звичайні працівники, листоноші  отримують по 1600-1700 гривень, тому що вони працюють не на повну ставку, а процедура скорочення вже запущена. І все це при тому, що вони возять великі сумки з пресою, листами, а також виконують і не властиві їм функції – продавці супутніх товарів, це умовно кажучи, крупи, мило, шампунь, які їх змушують продавати, а мізерний відсоток із проданого їм ніби до зараховується до зарплати", - обурюється Ірина Констанкевич.

Парламентар обурена таким жалюгідним ставленням до людей на державному підприємстві, що стало проблемою останніх років. Про такий стан речей Ірина Констанкевич дізналася від людей під час чергового візиту до Любешівського району. Зараз відділення активно скорочуються, а в подальшому планується запровадити пересувне поштове відділення. На фоні цього багатомільйонні прибутки топ-чиновників, за рахунок яких можна було б утримувати ці відділення і поряд мінімальні зарплати у людей, то за який ефективний менеджмент вони отримують такі зарплати?

Було б зрозуміло якби це все було б успішним та прогресивним і тоді люди нараховують якусь премію, а так вбивається галузь, безперспективність, безнадійність і поряд величезні зарплати чиновників.

З цього приводу у своєму депутатському запиті до в.о директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського Ірина Констанкевич цікавилася, насамперед, баченням розвитку галузі, зокрема, яка оптимізація чекає Волинь, які зарплати у цих чиновників та чи знають вони, які зарплати у звичайних листонош.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter