Ірина Констанкевич проінспектувала об’єкти у Любешові, на які за її сприяння були виділені кошти з фонду соціально-економічного розвитку. Зокрема, сюди надійшли кошти на встановлення енергоощадних вікон в районному будинку культури та проведення освітлення на чотирьох вулицях.
За словами директора будинку культури Анатолія Ковальчука, до народного депутата колектив установи звернувся влітку цього року. Адже в цьому приміщенні займаються 6 народних колективів, багато гуртків, які відвідують діти, тож проблема була нагальна. Зараз тут вже встановили 21-е вікно та троє дверей. Народний депутат зауважила, що роботи не завершені, адже майстри не зробили бокові відкоси. 
«Роботи мають бути повністю виконані до нового року, у нас на руках ще немає акту виконаних робіт. В будинку культури всі вікна замінені на енергоощадні, – розповів керівник установи. – Після встановлення вікон в приміщенні стало значно тепліше».
А на вулицях Богдана Хмельницького, Зарічній, Зеленій та Костюшка за кошти фонду соціально-економічного розвитку проводять освітлення. На ці роботи передбачили більше як 300 тисяч гривень. В цілому на освітлення вулиць в Любешові було виділено 450 тисяч гривень. Вже засвічені за кошти соцеконому 6 вулиць і один провулок.
«Проекти на освітлення були розроблені за кошти селищної ради. Наразі вже змонтовано все обладнання, його перевірили та підключили. Єдине, за чим затримка – це виготовлення технічних умов і після того, ці вулиці будуть освічуватися», – розповів помічник народного депутата Ірини Констанкевич, депутат Любешівської селищної ради Сергій Неймарк. 
Додає: Любешів – селище, яке дуже активно розбудовується, тож є проблема із освітленням нових вуличних масивів. 
«Є багато звернень від мешканців Любешова, зокрема, від жителів мікрорайону Західного, де 7 нових вулиць. Тому ми будемо ініціювати на сесіях як депутати ОТГ розробку проектно-технічної документації для цих робіт», – підсумовує Сергій Неймарк.
«Ми продовжуємо працювати і вирішувати ті проблеми, які важливі для людей. Маю надію, що в наступному році зможу залучити ще більше грошей із державного бюджету, адже залишається дуже багато невирішених питань», – підсумувала Ірина Констанкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook