13 лютого народний депутат Ірина Констанкевич працювала у Любешівському районі. Парламентар відвідала три населені пункти, а саме села Седлище, Любешівська Воля та Погулянка. Під час зустрічей люди звертались з різною проблематикою до Ірини Мирославівни, але найболючіше питання – відсутність гарячого харчування у школах.

Читайте також: На Волині сільська школа перейшла з грубного на централізоване опалення

В Седлищах нардеп проінспектувала використання коштів у сумі 54 тис грн, які були виділені за сприяння Ірини Констанкевич з державного фонду соцеконому для заміни вікон та дверей у сільському будинку культури.

У селі Любешівська Воля парламентар побувала у школі, де презентувала проект, який вдалось реалізувати за її підтримки спільно з Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом" та ініціативною групою села. Проект передбачав придбання нового електричного обладнання для шкільної майстерні. Люди у цьому селі також підняли проблему щодо проведення поточного ремонту вулиці Садова, облаштування засобів примусового зниження швидкості на відрізку дороги, що проходить поряд зі школою, придбання спортивного інвентарю для навчального закладу.

У селі Погулянка обговорили разом із народним депутатом будівництво сільського клубу та можливі шляхи вирішення цього питання. Також Ірина Констанкевич вручила для молоді села нову акустичну систему, яка була придбана за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", народного депутата Ірини Констанкевич та ініціативної групи села шляхом написання проектної пропозиції на умовах співфінансування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter