Нещодавно відбулася зустріч народного депутата України Ірини Констанкевич з партійним активом УКРОПу Ківерцівського району та очільниками сільських та селищних рад Ківерцівщини. У нараді також взяли участь голова Волинського УКРОПу, радник голови Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов, депутати обласної ради від УКРОПу Олександр Омельчук та Людмила Тимощук, голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський. 


Ірина Мирославівна, підсумовуючи досягнення 2017 року зазначила, що для Ківерцівського району він був надзвичайно успішним. Зокрема, народна обраниця відзначила наполегливу роботу під час виборів у Цуманській та Жидичинські ОТГ, результатом якої стала спільна перемога. «Ківерцівський район став своєрідним пілотним проектом, де було запроваджено успішні практики, які в майбутньому будуть запозичені для роботи в інших районах 23-го округу. Насамперед, це принцип роботи з людьми і заради людей, прагнення бути корисним для громади», – зазначила Ірина Констанкевич.


Не оминула увагою народний депутат започатковану влітку 2017 року практику виїзних прийомів лікарів, відзначивши неабиякий внесок для її запровадження на Ківерцівщині депутата обласної ради Людмили Тимощук. «Цьогоріч взяла свій початок практика виїзних прийомів лікарів, яка проходить в рамках програми «Здоров’я – кожному мешканцю села». Людям у селах важливо відчувати підтримку та небайдужість. Лише реальними справами нам вдасться прокласти шлях до сердець громадян, відродити їхню довіру. Ця програма є зразком малих добрих справ, які плануємо продовжувати у 2018 році». 


Почесними подяками від народного депутата України відзначили наполегливу роботу голови Журавичівської сільської ради Аллу Гонтар, голови Жорнищенської сільської ради Сергія Кучера, депутата сільської ради села Прилуцьке Марії Кеди, депутата Ківерцівської міськради від УКРОПу Віктора Лисюка, активіста Ігоря Панасюка, представника партії УКРОП у Ківерцівському районі Ольги Матвійчук, представника Волинської обласної регіональної парторганізації УКРОПу Олександра Мельничука, депутата обласної ради Людмили Тимощук, керівника волонтерської організації «Серце для України» Ігоря Климчука, депутата Луцької міської ради Сергія Шкоду, першого заступника Луцького міського голови, депутата Ківерцівської райради від УКРОПу Григорій Недопада, депутата обласної ради Олександра Омельчука та голову Ківерцівської районної ради Василя Хмілевського.


Обговорили також плани на прийдешній рік. Зокрема, продовження практики виїзних прийомів лікарів у 23-му окрузі, проведення конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва серед школярів та студентської молоді «З Україною в серці», який має на меті підтримку талановитих дітей із маленьких сіл та містечок та популяризацію українських традицій серед молоді, реалізація спільних проектів Фонду імені Ігоря Палиці «Тільки разом», народного депутата Ірини Констанкевич та ініціативних громад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook