Народний депутат 53-річна Ірина Луценко поповнила свою колекцію брендового взуття. Уже неодноразово писали, що в її гардеробі є модні туфлі з золотими каблуками Tom Ford , снікери (кросівки на гумовій підошві) італійського будинку Fend i, а також  черевики Jimmy Choo.

Читайте також: Не впізнає навіть Порошенко: "Жінка третього тисячоліття" Ірина Луценко "оновила обличчя" (фото)

Але цього разу вона перевершила саму себе, прийшовши в парламент в кремових туфельках на шпильках і без задників, які ось уже кілька років в тренді. 

Про це пише "Страна".

Як виявилося, у Ірини Луценко бежеві Мюлі (взуття без задника і з закритим носком) англійського люксового бренду взуття Malone Souliers, який робить ставку на тонку ручну роботу і незвичайний дизайн. Це взуття дуже люблять в Голлівуді, а на червоній доріжці кінофестивалю в Каннах (2017) кілька зірок з'явилося саме в Мюлі Malone Souliers.

Таку модель як у дружини генпрокурора в онлайн-магазинах знайти досить проблематично, так як колекції весь час оновлюються. Коштують вони $ 595 або близько 16 000 гривень. 

Читайте також: Ірина Луценко прийшла на засідання Верховної Ради у каблучці за 5,5 тисяч євро (фото)

Відзначимо, що в колекціях Malone Souliers складно знайти пару з каблуком нижче 10 сантиметрів, але для пані Луценко – це не проблема, вона практично завжди ходить у взутті на високих шпильках.

Що стосується одягу, в той день на Ірині був червоний костюм з бежевими лампасами і шовкова майка з мереживом. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook