У місті Мелфі в Італії охоронець Антоніо Жирарді застрелив свою дружину Марину Новожилову – дівчину з Дніпра. Чоловік повернувся з роботи і вистрілив дружині з табельної зброї прямо в серце. Через деякий час Жирарди покінчив життя самогубством.

Читайте також: Чоловік вбив свою дружину під час застілля на Волині

"Чоловік на ґрунті ревнощів вбив її, а потім і себе. Антоніо працював охоронцем. Він вистрілив Марині в серце з табельної зброї. Антоніо повинен був здати і нічну зміну і прийти додому до 6:00. Але він покинули зміну раніше, що пізніше змусило колег відправитися на пошуки Антоніо", – про це розповіла Олена Яновська, сестра вбитої, яка разом зі своїм чоловіком і сином гостювали у молодої сім'ї в Італії, передає "Gazeta. ua".

Вбивство сталося в родинному домі, в самому центрі міста. Про подію в поліцію повідомив сусід, який близько 7:30 ранку почув постріли з хати, де пізніше були виявлені тіла. Тіла виявив чоловік сестри Марини Новожилової.

Читайте також: П'яний волинянин зламав ніс та пограбував свою дружину

Пара одружилася 23 жовтня 2017 року. На даний момент мотив невідомий – слідчі розглядають всі можливі версії. За попередніми даними, пара перебувала в процесі розлучення, а Антоніо Жирарді не хотів розривати шлюб.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter