Колишній бізнес партнер, олігарх Степан Івахів намагається відсудити у вдови покійного Ігоря Єремеєва та дітей квартиру в столиці через брата покійного. 

Читайте також: "Це перехід людських меж дозволеного", - Тетяна Єремєєва про інформаційну війну Івахіва

Вочевидь, відібраного будинку під Луцьком скандальному депутату виявилось замало, і він вирішив відібрати квартиру у Києві за допомогою брата Ігоря Євгена Єремеєва. 

Про це повідомляєІА "Волинські новини" посилаючись на "Форпост"

Похід брата покійного олігарха проти племінників-спадкоємців став цілковитою несподіванкою. У позивній заяві чітко  написано: "Стягнути з Єремеєвої Тетяни Вікторівни на користь Єремеєва Євгена Мироновича майже 22 мільйона гривень і ще по 4 мільйони з дітей".

На думку журналістів, мова йде про квартиру в столиці. Євгеній Єремеєв позивається до суду аби відібрати у сім'ї свого померлого брата помешкання у Києві.

Правда про яку не напишуть кишенькові ЗМІ псевдоблагодійника

Квартиру в Києві Ігор Єремеєв ще 10 років тому взяв у багаторічний кредит. За життя покійний встиг погасити лишень частину боргу. А решту, згідно додатків до позову, сплачує брат Євгеній, чим і засвідчує своє, ніби-то, право на квартиру. Проте, коштів щоб погасити кредит, він ніколи не мав. І подейкують, що за всім цим стоїть одіозний олігарх і депутат, який намагається відібрати спадщину у дружини і дітей свого покійного друга – Степан Івахів. 

Тим більше, що досвід "віджиму" нерухомості у вдови Івахів вже має. Адже, він відібрав у Тетяни Єремеєвої та її дітей будинок під Луцьком, у якому поселив свого "служку-регіонала" скандального Дениса П'ятигорця.

 

Читайте також: "За знеціненням інших осіб ховається власна нікчемність", – психолог про помічника волинського олігарха

На квартиру у Києві та машиномісце накладено арешт за ухвалою Печерського районного суду. Проте, вдова впевнена, що всі спроби відібрати у неї квартиру – це справа рук колишніх друзів її чоловіка Сергія Лагура та Степана Івахіва

"Усі фінансові махінації розпочались ще у 2015 році. Якраз в той період, коли Ігор Миронович був у безсвідомому стані, а ми з дітьми знаходились біля нього в клініці. В той момент відбувалось вилучення його документів, його особистих переписок, його особистих телефонів, зламані були сейфи. Я відразу щось запідозрила. На моє питання, чому це відбувається без нашої присутності та чому забираються всі документи – мені відповіли, що так потрібно", – розповіла в одному з інтерв’ю Тетяна.

Люди, які знають Євгена Єрємеєва, переконані, що він, так би мовити, є тінню успішного брата – власного він не має. То звідки він взяв гроші на викуп і для чого намагається забрати квартиру у племінників?

Очевидно, що нині Євген Єремеєв, який ніколи не мав власного бізнесу та в переважній більшості жив за рахунок брата, не хоче втрачати можливості і далі отримувати гроші. А тому прислуговує колишнім бізнес-партнерам рідного брата, які рейдерським способом намагаються вкрасти майно у законних спадкоємців – вдови Ігоря Єремеєва та його дітей.

Нагадаємо, олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль, аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Горе-друг через підконтрольні йому ЗМІ дискредитує дружину свого екс-партнера по "Континіуму", чіпляючись за будь-який інфопривід, але усілякі його спроби повертаються ж проти нього самого.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter