З перевізником ТОВ "АТП-Луцьк", який здійснював перевезення за маршрутами №31 та №47, повторно розірвали договір.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, повідомляє Інформаційне агенство "Волинські новини".

Читайте також: Луцький перевізник ухиляється від сплати податків, але вимагає збільшення вартості проїзду

Дія договору перевізником ТОВ "АТП-Луцьк" на перевезення пасажирів була відновлена (об’єктом конкурсу при укладенні договору були 4 групи оборотних рейсів по маршруту № 31 "ТЦ "Слон" – с.Боголюби (філія обллікарні)" та 5 груп оборотних рейсів по маршруту № 47 "Карбишева – с.Боголюби (філія обллікарні)"), ідеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

Тож, зважаючи на постійні скарги мешканців міста на роботу автобусів по маршруту № 31 "ТЦ "Слон" – с.Боголюби (філія обллікарні)", управлінням транспорту та зв’язку 19 лютого 2018 проведено контроль за виконанням умов договору.

Згідно з результатами контролю встановлено, що на маршруті працював один автобус ТОВ "АТП-Луцьк", що зазначений у додатку до договору № 27 від 05.05.2017, який на момент перевірки є розірваним відповідно до рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 № 502-1. Договір № 27 включав в себе другу половину оборотних рейсів на автобусних маршрутах № 31 та № 47 разом з автобусним маршрутом № 14.

Читайте також: Луцькі перевізники стверджують, що заробляють менше за вчителів

Перевіркою, проведеною 21 лютого 2018, вищезазначений автобус був повторно зафіксований на маршруті, але висадивши пасажирів поїхав з кінцевої зупинки, не надавши змоги контролерам здійснити перевірку.

Відтак, виконавчий комітет листом звертався до управління Укртрансбезпеки у Волинській області з вимогою припинення нелегальної роботи автобуса ТОВ "АТП-Луцьк". Управління Укртрансбезпеки у Волинській області, своєю чергою, інформувало про відсутність автобуса перевізника ТОВ "АТП-Луцьк" на автобусному маршруті № 31, за результатами перевірок, проведених 6, 13 та 20 березня 2018 року.

Читайте також: Що чекає на хамовитих перевізників луцьких маршруток

Зокрема, у Луцьку були проведені нові конкурси, де об’єктами були окремо автобусні маршрути № 31 та № 47, визначено переможців та укладено договори № 50 від 20.10.2017 з ПрАТ "Луцьке АТП-10701" по маршруту № 47 "Карбишева – с.Боголюби (філія обллікарні)" в кількості 9 автобусів у звичайному режимі руху та № 53 від 07.03.2018 з суб’єктом підприємницької діяльності Тимощуком М.С. по маршруту № 31 "ТЦ "Слон" – с.Боголюби (філія обллікарні)" в кількості 8 автобусів у звичайному режимі руху.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter