У ніч на п'ятницю, 6 грудня, в столичну поліцію звернулася жінка і заявила про страшну подію. Вона стверджувала, що в квартирі в Святошинському районі Києва бачила труп жінки.

Читайте також: На Рівненщині під багатоповерхівкою знайшли мертвою багатодітну жінку, сусіди кажуть про вбивство

Повідомлення в поліцію надійшло близько 3:40. На місце направили правоохоронців,  повідомляє Інформатор.

Прибулі за адресою поліцейські переконалися в правдивості інформації. В одній з квартир за адресою вулиця Зодчих, 68 в коморі перебував труп з пакетом на голові, а шия була замотана шарфом. Тіло було заховане серед речей. При огляді з'ясувалося, що це 82-річна господиня квартири.

Як розповіла заявниця копам, вона познайомилася через сайт знайомств з чоловіком. Він привів її в цю квартиру, після чого почав їй погрожувати і показав труп у коморі. Жінці вдалося втекти і дістатися додому. Вже після цього вона повідомила про побачене в поліцію.

При з'ясуванні деталей патрульним поліцейським вдалося визначити і затримати чоловіка, який, можливо, причетний до злочину. Він перебував у квартирі за адресою вулиця Якуба Колоса, 17. За словами поліцейських, спочатку він заперечував свою причетність до події, але пізніше зізнався.

Попередньо, причиною смерті стало задушення, але точна причина стане зрозумілою після проведення відповідних експертиз.

Читайте також: Пожежа в коледжі Одеси: з’явилося відео 18+, як люди падають з вікон

Яким чином загибла і затриманий були пов'язані між собою, а також інші деталі події з'ясовуються. На місці працювали екіпажі поліції, слідчо-оперативні групи районного та Головного управління, кінологи та експерти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook