Директором новоствореного комунального підприємства "Луцькі ринки" призначили Ігоря Корольчука. Раніше він деякий час був головою Шацької райдержадміністрації, працював у нафтовому бізнесі та в департаменті Львівської залізниці.

Читайте також: Як влада Луцька реформує ринки міста

Серед першочергових завдань керманича КП –  усунення проблем на ринках Луцька в цілому та впорядкування території Центрального ринку зокрема.

За словами Ігоря Корольчука, найближчим часом на території Центрального ринку розпочнуться роботи з благоустрою.

Читайте також: Як Волинська облспоживспілка грабує підприємців і хто за цим стоїть

"Багато людей скаржаться, що біля Центрального ринку немає де проїхати, важко паркуватись, поліція штрафує. Необхідно, щоб люди почувались комфортно і насолоджувались послугами на луцьких ринках.

Ми хочемо економічно обгрунтувати ціну метра квадратного. Насьогодні облспоживспілка надає послугу за 110 грн. Ми ж хочемо, відповідно до закону, до нормативних оціночних актів, встановити справедливу ціну. Точну цифру поки що не можу назвати, але вона є нижчою за 110 грн", – зазначив Корольчук.

Читайте також: Луцький депутат дешево попіарився на чужій ідеї і осоромився через невігластво

Нагадаємо, що Волинська облспоживспілка є непотрібним посередником між підприємцями на ринках і міською владою Луцька. Організація брала чималі гроші за свої послуги, але не виконувала обов'язків, що викликали неабияке обурення у підприємців. Окрім того, облспоживспілка необгрунтовано піднімала тарифи.

Детальніше у сюжеті телеканалу "Нова Волинь":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter