Макс Барських став першим українцем, який прикрасив обкладинку легендарного журналу для чоловіків PLAYBOY.

Читайте також: "Розквітла": оголена та мокра Тіна Кароль шокувала прихильників еротичним фото

Напередодні 30-річчя музиканта медіакомпанія BURDA MEDIA в Україні присвятила імениннику спецномер HOW TO BE A MAN одразу з двома обкладинками. Про це пише ТСН.

У різний час cover story видання отримували честь прикрасити тільки іноземні знамениті чоловіки: Г'ю Гефнер, Дональд Трамп, Джордж Клуні, Бруно Марс, Джейсон Стетгем, Деніел Крейг, Сергій Шнуров... Дотримуючись традиції, вперше за 15 років існування PLAYBOY в Україні, медіахолдинг створив концептуальний спецвипуск HOW TO BE A MAN для джентльменів, запрошеним редактором якого став Алан Бадоєв.

В інтерв'ю глянцю Барських спробував згадати, коли заробив свій перший мільйон.

"Мені складно сказати точно, тому що великі гроші прийшли досить давно, з моменту успіху альбому "Тумани". Протягом багатьох років гроші постійно перебували в обігу. Я весь час вкладав кошти, щоб отримувати максимальні можливості для свого продукту, поліпшувати його у всіх можливих напрямах. І як результат, це дало ще більше капіталу. Але саме усвідомлення наявності суми з шістьма нулями прийшло відносно нещодавно, відтоді, як з'явилася можливість зайнятися своїм побутом: купити ту квартиру, яку я хочу мати ту машину, яку я хочу, забезпечувати моїх родичів так, як мені б хотілося. Адже насправді мільйон обчислюється не папірцями, а можливостями", – прокоментував Макс.

Читайте також: Уродженка Волині стала учасницею шоу "Голос країни" (відео)

Нагадаємо, місяць тому Макс Барських представив один з наймасштабніших кінокліпів, знятих останнім часом в Україні. Артист представив своєрідний відео-маніфест на пісню "Лей, не жалей", в якому виступив проти соціальних забобонів і закликав до свободи самовираження. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook